Badmintonsportens træneruddannelser

Det er sjovt at spille badminton, og badmintontræningen skal være god, sjov og spændende. Derfor skal træningen planlægges og gennemføres, så træningen er alders- og niveausvarende, udfordrende og varierende, giver succesoplevelser og vækker nysgerrighed – og måske allervigtigst: at træneren opleves engageret og anerkendende!

Budskabet skal stå klart: Vejen frem er mere uddannelse til alle badmintontrænere. Vi tror på:
> Flere og bedre trænere giver (flere) glade og dygtige badmintonspillere
> Flere og bedre trænere giver positiv klubudvikling
> Flere og bedre trænere giver et fundament for udvikling af verdens bedste træner(e).

Badminton Danmark og DGI Badminton tilbyder uddannelse til alle trænere på alle niveauer:

Basistræneruddannelsen
Her kan alle trænere starte deres træneruddannelse. På uddannelsen får træneren viden om børns udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk og fysisk-motorisk træning, således at træneren kan planlægge, tilrettelægge og gennemføre børnevenlig træning.
Læs mere om uddannelsen her.

Talenttræneruddannelsen
Uddannelsens omdrejningspunkt er træning af unge talenter og udvikling af et godt talenttræningsmiljø. På uddannelse tilegner træneren viden om børns og unges udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk, taktisk, fysisk og mental træning. at træneren kan planlægge tilrettelægge og gennemføre individuelle talentudviklingsforløb samt skabe en rød tråd mellem de forskellige alderstrin og klubbens træningshold.
Læs mere om uddannelsen her.

MERE INFO
Ønsker du mere information om Badmintonsportens træneruddannelser, så kan du altid kontakte os:

Ulrik Ditlev Jansen
E-mail: ulja@badminton eller tlf. 25 85 46 47

Lars Folmer Jensen
E-mail: lars.folmer.jensen@dgi.dk eller tlf. 23 27 56 80

INSPIRATION
Find mere inspiration om træning
klik her

Ungdomstræneruddannelsen
Uddannelsens centrale formål er at holde fokus på rekruttering og fastholdelse at unge i badminton - hvordan skabes der et rummeligt trænings- og klubmiljø for unge på 13-18 år? På uddannelsen opnår træneren viden om dansk ungdomskultur og færdigheder indenfor teknisk og taktisk træning, således at træner kan gøre en afgørende forskel for klubbens udvikling af et godt badmintonmiljø for unge.
Læs mere om uddannelsen her.

Seniortræneruddannelsen
Seniortræneruddannelsen har fokus på at give træneres indsigt træning og ledelse af voksne. På uddannelsen får træneren viden om ledelse, teambuilding og mandskabspleje samt færdigheder indenfor teknisk, taktisk og fysisk træning samt konkurrencestrategier, således at træneren er rustet til håndtering af træning og konkurrence for voksne.
Læs mere om uddannelsen her.

Elitetræneruddannelsen
Uddannelsen er bygget op om tre temaer, som alle i sidste ende handler om optimering af præstationen og træning for landsholdsspillere. Temaerne er træningsplanlægning og dosering, turneringsforberedelse og præstationsoptimering samt personlig udvikling og trænerrollen.
Læs mere om uddannelsen her.

Nyt magasin på gaden


Danisa Denmark Open 2017

Få inspiration og gode råd


Sponsorer


Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
Dk-2605 Brøndby

Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
Hovednummer:
70 60 50 76

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011

Leder du efter?

Cookies