Oprykning af ungdomsspillere

I bestræbelserne på at skabe optimale udviklingsforhold for de bedste ungdomsspillere, der har potentiale for international succes både som ungdoms- og seniorspiller, gives disse spillere mulighed for at konkurrere mod det bedste niveau af spillere i en ældre årgang under forudsætning af der er tale om en relevant udfordring.

Der er to former for oprykning. En spiller kan oprykkes for en enkelt turnering eller der kan gives dispensation til oprykning for en sæson.

Oprykning for en enkelt turnering
Spilleren oprykkes til en ældre aldersgruppe for en enkelt turnering eller op til maksimalt tre aftalte turneringer. Med hensyn til ranglistepoint og regelsæt gælder de forhold, der gør sig gældende for spillerens rigtige aldersklasse. I idrætssystemet oprettes spilleren med en sekundær spilletilladelse i den højere årgang og fortsætter med at have en primær spilletilladelse i den ”rigtige årgang”.

Det er almindeligvis kun spillere blandt aldersgruppens bedste 6 spillere, der overvejes for oprykning til en højere aldersgruppe i enkelte turneringer.

Permanent oprykning for sæsonen
Spilleren oprykkes til en ældre aldersgruppe for hele sæsonen (eller resten af sæsonen). Med hensyn til ranglistepoint og regelsæt betragtes spilleren på lige fod med aldersgruppens øvrige spillere.
Det er kun spillere blandt en aldersgruppes bedste 2-3 spillere i en kategori, der overvejes for en oprykning til en højere aldersgruppe, som gælder for hele sæsonen (eller resten af sæsonen).

I idrætssystemet oprettes spilleren med en "primær spilletilladelse" i den højere årgang (hvorved spilleren noteres for point i den højere årgang på ranglisten), og en sekundær spilletilladelse i spillerens "rigtige" årgang (der vises ikke point i denne årgang).

Se den fulde oprykningspolitik,  klik her

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os