Superbrugere

Nu har I mulighed for at booke en Superbruger til BadmintonPeople.
En superbruger er en konsulent, som kommer på besøg i Jeres klub og får en snak med Jer om, hvordan I kan bruge BadmintonPeople bedst muligt, samt vise jer nogle af systemets mange muligheder og funktioner.
Hvis I ønsker at få besøg af en Superbruger, kan I sende en mail til mojo@badminton.dk og eller pr telefon +45 70 60 50 76  og får oplyst priser mv. I mailen må I gerne komme med datoer for, hvornår I ønsker at superbrugeren skal besøge Jer.

Superbrugerne er en gruppe engagerede BadmintonPeople-brugere, der kan være med til at hjælpe dig eller din klub med at udnytte BadmintonPeople optimalt.
Superbrugerne blev præsenteret i forbindelse med en generel gennemgang af BadmintonPeople ved de 7 stormøder rundt omkring i landet, hvor Badminton Danmark og DGI Badminton præsenterede, hvilke funktioner klubberne kan få gavn af.
Ved hvert stormøde var der mulighed for en kort WorkShop, hvor der var mulighed for at afprøve de funktioner, som netop var gennemgået.
Hvis din klub herefter får behov for mere hjælp, vil det være muligt at booke en Superbruger til at komme til din klub og få en snak om, hvad det er I har brug for og hjælpe jer i gang.

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os