Elitetræneruddannelsen

Uddannelsens formål er at uddanne trænere til at arbejde kvalificeret med spillerne i Badminton Danmarks landsholdscenter- og talentcenterstruktur. Desuden vil de uddannede trænere kunne bidrage til udvikling af andre elitetræningsmiljøer og talenttræningsmiljøer i dansk badminton.

Uddannelsen er bygget op om tre temaer, som alle i sidste ende handler om optimering af præstationen og træning for landsholdsspillere:

Træningsplanlægning ud fra strategiske mål samt analyse, optimering, og dosering af træningsøvelsers effekt ud fra en helhedsbetragtning. Opbygning af talentudviklingsmiljøer og træningsmiljøer for landsholdspillere.

Turnering
Turneringsplanlægning ud fra strategiske mål i forhold til dosering og spillerens ’indre drive’. Turneringsforberedelse samt præstationsoptimering, herunder coaching af spillere før, under og efter kampsituationer.

Personlig udvikling
Identifikation af trænerens personprofil med henblik på arbejdet med forandringsprocesser i relationer samt individuelt kursusindhold.
Trænerens rolle i arbejdet med spillerens omgivelser, personlige udvikling og motivation i forhold til strategiske mål og planer.

Vil du læse mere om uddannelsen, så klik her.
HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os