Badmintonsportens rollemodel

Som træner er du en af de vigtigste personer i klubben, og det er ofte trænerens indsats, som kan gøre hele forskellen. Spillere på alle niveauer vil have en træner, der kan lære dem noget og har engagementet på det rette sted.

Hvad enten du vil træne begyndere eller elite, så er det kombinationen mellem din erfaring, træneruddannelse og engagement samt evnen til at  reflektere over din uddannelse og dit virke som trænere, der gør forskellen og dig til en bedre endnu træner.  


TRÆNERJOB

Find et trænerjob i jobbanken - klik her

Få vejledning om ansættelsesforhold - klik her

Inspiration til din træning

Nedenfor kan du finde inspiration til din træning.

Fysisk-motorisk basistræning - klik her
Materialet med over 360 øvelser på video giver inspiration til aktiviteter og bevægelser, der kan bruges direkte i din træning idag. Målet er at hjælpe med implementering af den fysisk-motoriske basistræning i badminton.

Tekniktræning - læs bogen nu og køb den her
Hvordan gøres træningen alders- og niveausvarende, udfordrende og varierende, så den giver succesoplevelser og vækker nysgerrighed? Hæftet med tilhørende DVD  sætter fokus på koblingen mellem BATK-viden og gennemførelsen af træning i praksis.

Benarbejdsteknik i badminton - klik her
Uanset om du arbejder med nybegyndere eller elitespillere, er fokus på benarbejdsteknik et vigtigt element. I dette videomateriale kan du lære mere om erfaringerne på området.

Piger i hård konkurrence - læs bogen nu og køb den her 
Hvordan får man piger til både at præstere og til at trives i en eliteverden? I guiden til træning med piger kan du hente en masse konkrete råd til, hvordan du i praksis først FORSTÅR pigerne – så MØDER dem - og i sidste ende SKUBBER dem videre.

Badmintons Aldersrelaterede TræningsKoncept - læs bogen nu og køb den her.
Konceptet skal give alle børn en chance for at udnytte deres fulde potentiale. De skal stimuleres og motiveres med de rigtige elementer på de tidspunkter, hvor det giver den mest optimale udvikling.

Teknik i badminton - læs bogen nu og køb den her 
Materialet gennemgår benarbejdsteknik, slagteknik samt principper og grundbevægelser ved hjælp af både video og tekst.

Taktik i badminton læs bogen nu og køb den her 
Hvordan kan træner og spiller arbejde med de taktiske emner i træningen? Materialet beskæftiger sig både med taktik for single og double og er velegnet til de, som vil vide noget om, hvordan man træffer de gode valg i kampen.

Fysisk træning for badmintonspillere - køb den her 
Et materiale der sætter fokus på den fysisk træning for badmintonspillere og giver indsigt i træningsprincipperne og træningsplanlægning.

Læs også om badmintonsportens træneruddannelser - klik her.
HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os