Fysisk-motorisk basistræning i badminton

Velkommen til videodelen af fysisk-motorisk basistræning i badminton.

Her finder du aktiviteter og bevægelser, som kan anvendes direkte i din træning i dag.

Målgruppen er spillere i alderen 5-12 år, men kan sagtens anvendes til ældre ungdomsspillere evt. seniortræning. Fokus er i høj grad rettet mod træningspraksis, og målet er at hjælpe træneren med implementering af den fysisk-motoriske basistræning i badminton.

Fysisk-motorisk basistræning er et omfangsrigt område, hvorfor der er valgt en kategorisering af bevægelserne i fem overordnede kategorier:

Under hver kategori er forskellige aktivitetsområder og til hver af disse findes videosekvenser, som lige nøjagtigt træner det valgte.

Det anbefales at anvende videosekvenserne til både planlægning og gennemførelsen af træningen. I træningen kan der udvælges bestemte aktiviteter/bevægelser, som fremvises på tablet, og spillerne skal efterfølgende selv gå i gang med at udføre disse.

Fysisk-motorisk basistræning i badminton indeholder udover videodelen også et komplet skriftligt materiale og en "KOM I GANG" guide med de væsentligste pointer. Delene supplerer selvfølgelig hinanden, men kan også anvendes uafhængigt af hinanden. Link til "KOM I GANG" guiden findes nederst på denne side, mens det komplette materiale købes på shop.badminton.dk - klik her.

"KOM I GANG" guiden er en komprimeret udgave af det skriftlige materiale. Guiden indeholder meget kort baggrundsviden og de 17 konkrete træningsanbefalinger ift. planlægning og gennemførelse af fysisk-motorisk basistræning. Guiden giver dig et hurtigt overblik over den fysisk-motoriske basistræning i badminton.
0
Hent "KOM I GANG" guide - klik her eller læs hele materiale online her.

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os