FZ Forza / RSL LBS 2019

LBS står for ”LandsBadmintonStævne” og er sæsonens opstartsturnering og derved også årets første klubtur.

FZ Forza / RSL LBS 2019 afholdes i Vejle, d. 27.-29.september. Turneringen er til dig, der er ungdomsspiller – alle rækker og årgange er velkomne.

Turneringen afholdes og spilles i Vejle, hvor der er 46 baner under samme tag, og du har derfor rig mulighed for at heppe på dine medspillere og kammerater, når du ikke selv er på banen. Samtidig er de resterende baner alle i gå afstand, så der er mulighed for, at du kan følge med i alle turneringens kampe.

Til LBS er du garanteret mange kampe, uanset om du taber eller vinder, og der er derudover rig mulighed for at møde modstandere, du aldrig har spillet imod før, da både ungdomsspillere fra Danmark og udlandet deltager.

Under turneringen vil der også være en lang række alternative aktiviteter, for både dig som spiller, dine forældre eller ledere og resten af dine klubkammerater. LBS er derfor en samlet oplevelse for hele klubben eller hele familien.

Turneringen er opbygget således, at der fredag vil blive spillet indledende kampe i mixdouble, og alle spiller min. 2 kampe, uanset resultatet.

Lørdag spilles de afsluttende kampe i mixdouble og samtidig begynder singlekampene. Disse spilles enten i store puljer eller med et slutspil for alle, uanset placeringen i puljen. Er du E- og M-spiller får du min. 3 kampe, og er du A, B, C eller D-spiller får du min. 4 kampe.

Søndag spilles de afsluttende kampe i single og samtidig begynder doublekampene. Her spiller E- og M-spillerne min. 2 kampe og A, B, C og D-spillerne min. 3.

Så fortæl dine venner og klubkammerater om LBS og tilmeld jer samtidig. I vil helt sikkert få en fantastisk tur, en masse spændende og lærerige kampe og den helt perfekte start på sæsonen!Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os