Badminton Danmark
DM-optakt: Nu skal guldmedaljerne fordeles
Lykke Thymann Hansen - 10-02-2018 11:17:32

Hvem skal juble og hænge guldmedaljerne om halsen efter dagens kampe, og hvem må nøjes med sølv? Det er blevet finaletid ved FZ FORZA/RSL DM 2018, og du får her et overblik over dagens fem finaler.

De sidste tre dage har budt på en masse god badminton, men i dag bliver det for alvor spændende. For nu skal finalerne afgøres.

Dagen starter med præmieoverrækkelse i herredoublekategorien, da Mathias Boe desværre har måttet trække sig med den hofteskade, som han blev behandlet for under semifinalen i aftes. Det betyder, at Anders Skaarup/Kim Asmussen tager guldmedaljerne og titlen som danmarksmestre for første gang. 

Læs pressemeddelelsen om Boes skade her

Derefter åbner damerne ballet i Ceres Arena. Finalen i damedouble står mellem de forsvarende mestre, Sara Thygesen/Maiken Fruergaard Sørensen og finaledebutanterne, Julie Finne-Ipsen/Rikke Søby Hansen. Det bliver altså interessant at se, om titlen i damedouble kommer til at skifte hænder efter dagens første kamp.

- Det er virkelig stort. Vi har tabt rimelig mange gange i semi i det her show. Så vi er bare helt vildt glade for at være i den her finale, og vi glæder os, sagde en glad Julie Finne-Ipsen efter sejren i semifinalen.

Derefter går Mia Blichfeldt og Mette Poulsen på banen til finalen i damesingle. Den forsvarende mester, Mette Poulsen, slog i sin semifinale turneringens overraskelse, det unge talent Line Christophersen, mens Mia Blichfeldt tog en overbevisende sejr mod Natalie Koch Rohde.

Den førsteseedede Mia Blichfeldt forventer en interessant kamp.

- Det bliver en spændende kamp. Mette har spillet godt på det sidste, så det skal nok blive en god kamp i morgen.

Spændende bliver også finalen i herresingle. Hjemmebanefavoritten, Anders Antonsen spiller for at tage titlen som danmarksmester for andet år i streg.

Han står over for en anden publikumsfavorit, nemlig Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Og den forsvarende mester er indstillet på, at der skal kæmpes hårdt, hvis der skal tilføjes endnu en DM-titel til CV’et.

- Jeg tager det super seriøst og håber virkelig på, at jeg kan vinde den her titel. Men jeg ved, at der venter mig en rigtig svær kamp mod Hans-Kristian, som er rigtig formstærk og rigtig godt spillende. Det er fedt, at vi skal mødes i morgen. Det er den finale, jeg havde håbet på.

I mixeddouble skal der findes et nyt mesterpar. Den ene halvdel af sidste års mesterpar, Sara Thygesen og hendes makker, Niclas Nøhr, står med favoritværdigheden efter Christinna Pedersen/Mathias Christiansens afbud. I deres finale møder de Alexandra Bøje/Mathias Bay-Smidt, som i går kunne kaste sig ned på knæ og juble over en sejr i en intens tresætter.

Finaledagen sluttes af med et brag af en herredouble. Favoritterne, Mathias Boe/Carsten Mogensen skal op imod Kim Astrup/Anders Skaarup, som netop er hjemvendt fra deres hidtil største finale ved India Open. Skal sølvmedaljerne fra Indien veksles til et sæt af guld her ved DM, eller skal Boe/Mogensen tage DM guldet for sjette gang?

Vi glæder os til en fremragende finaledag, som skydes i gang kl.12.00!

Husk også at TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender alle finalerne direkte. 


 

LÆS OGSÅ

Ét gyldent sæt kan blive altafgørende i aftenens Ligakvalifikation
Der venter et topbrag i næstsidste runde af Ligakvalifikationen, som spilles i aften. Her møder de to mastodonthold, Højbjerg og Værløse, hi...
Matchfixing og betting-adfærd: Bliv klogere på Badminton Danmarks politik og praksis på området
Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danmark løbende fokus på at oplyse spillere, ...
Årets femte og sidste talentpriskandidat: Lennart Engler
I tæt på 30 år har Lennart Engler været badmintontræner, men han er ingenlunde stoppet med at udvikle hverken sig selv, sine spillere eller ...
To spændende semifinaler sender Greve og TSS i Badmintonligafinalen
Spændingen var semifinalerne værdig i aftenens udgave af Badmintonligaen. Med kolde nerver og storspil blev det Greve og Team Skælskør-Slage...
Mathias Christiansen og Alexandra Bøje indleder nyt samarbejde i mixeddouble
I kølvandet af Christinna Pedersens internationale karrierestop i sidste uge indleder Mathias Christiansen nu nyt samarbejde i konstellation...
- En på papiret positiv lodtrækning: Her er Danmarks Sudirman Cup-modstandere
Verdensmesterskaberne for blandede hold, Sudirman Cup, spilles for 16. gang til maj. Her render Danmark i første omgang ind i Indonesien og ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os