Badminton Danmark
DM-optakt: Nu skal guldmedaljerne fordeles
Lykke Thymann Hansen - 10-02-2018 11:17:32

Hvem skal juble og hænge guldmedaljerne om halsen efter dagens kampe, og hvem må nøjes med sølv? Det er blevet finaletid ved FZ FORZA/RSL DM 2018, og du får her et overblik over dagens fem finaler.

De sidste tre dage har budt på en masse god badminton, men i dag bliver det for alvor spændende. For nu skal finalerne afgøres.

Dagen starter med præmieoverrækkelse i herredoublekategorien, da Mathias Boe desværre har måttet trække sig med den hofteskade, som han blev behandlet for under semifinalen i aftes. Det betyder, at Anders Skaarup/Kim Asmussen tager guldmedaljerne og titlen som danmarksmestre for første gang. 

Læs pressemeddelelsen om Boes skade her

Derefter åbner damerne ballet i Ceres Arena. Finalen i damedouble står mellem de forsvarende mestre, Sara Thygesen/Maiken Fruergaard Sørensen og finaledebutanterne, Julie Finne-Ipsen/Rikke Søby Hansen. Det bliver altså interessant at se, om titlen i damedouble kommer til at skifte hænder efter dagens første kamp.

- Det er virkelig stort. Vi har tabt rimelig mange gange i semi i det her show. Så vi er bare helt vildt glade for at være i den her finale, og vi glæder os, sagde en glad Julie Finne-Ipsen efter sejren i semifinalen.

Derefter går Mia Blichfeldt og Mette Poulsen på banen til finalen i damesingle. Den forsvarende mester, Mette Poulsen, slog i sin semifinale turneringens overraskelse, det unge talent Line Christophersen, mens Mia Blichfeldt tog en overbevisende sejr mod Natalie Koch Rohde.

Den førsteseedede Mia Blichfeldt forventer en interessant kamp.

- Det bliver en spændende kamp. Mette har spillet godt på det sidste, så det skal nok blive en god kamp i morgen.

Spændende bliver også finalen i herresingle. Hjemmebanefavoritten, Anders Antonsen spiller for at tage titlen som danmarksmester for andet år i streg.

Han står over for en anden publikumsfavorit, nemlig Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Og den forsvarende mester er indstillet på, at der skal kæmpes hårdt, hvis der skal tilføjes endnu en DM-titel til CV’et.

- Jeg tager det super seriøst og håber virkelig på, at jeg kan vinde den her titel. Men jeg ved, at der venter mig en rigtig svær kamp mod Hans-Kristian, som er rigtig formstærk og rigtig godt spillende. Det er fedt, at vi skal mødes i morgen. Det er den finale, jeg havde håbet på.

I mixeddouble skal der findes et nyt mesterpar. Den ene halvdel af sidste års mesterpar, Sara Thygesen og hendes makker, Niclas Nøhr, står med favoritværdigheden efter Christinna Pedersen/Mathias Christiansens afbud. I deres finale møder de Alexandra Bøje/Mathias Bay-Smidt, som i går kunne kaste sig ned på knæ og juble over en sejr i en intens tresætter.

Finaledagen sluttes af med et brag af en herredouble. Favoritterne, Mathias Boe/Carsten Mogensen skal op imod Kim Astrup/Anders Skaarup, som netop er hjemvendt fra deres hidtil største finale ved India Open. Skal sølvmedaljerne fra Indien veksles til et sæt af guld her ved DM, eller skal Boe/Mogensen tage DM guldet for sjette gang?

Vi glæder os til en fremragende finaledag, som skydes i gang kl.12.00!

Husk også at TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender alle finalerne direkte. 


 

LÆS OGSÅ

Indstil din kandidat til Badminton Danmarks Talentpris 2019
Sidste år blev Badminton Danmarks Talentpris uddelt for blot tredje gang. Nu er det igen blevet tid til at indstille de kandidater, som I sy...
Cathrine Rosengren nomineret til Årets para-atlet 2018
Parasport Danmark har nomineret Cathrine Rosengren til Årets para-atlet 2018. Onsdag den 23. januar 2019 kl. 14.00 i DGI Huset i Vejle afgør...
STEM: Hvem skal være Årets Badmintonspiller 2018?
Badminton Danmark og TV 2 SPORT kårer Årets Badmintonspiller 2018 ved FZ FORZA/RSL DM 2019. 2018 bød på en masse flotte danske badmintonpræs...
Akkreditering
Nu er det muligt at sikre sig sin akkreditering til danmarksmesterskaberne i badminton og Badminton Danmark vil gerne invitere dig med til a...
- En øjenåbner: Specialkursus gav erfarne trænere nye indsigter
Selv om de to tidligere topspillere Line Kruse og Thomas Laybourn har arbejdet som badmintontrænere i en årrække, var det først i begyndelse...
Her skal slagene stå: Fem klubber tildelt Grand Prix Circuit-turnering i nyt initiativ
Klubberne Aarhus AB, Skovshoved, Lillerød, ABC Aalborg og Svendborg vil i samarbejde med Badminton Danmark lægge arena til hver deres senior...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os