Badminton Danmark
FZ FORZA/RSL DM 2018-HØJDEPUNKTER: FINALERNE
- 10-02-2018 11:18:56

Her giver vi dig en masse højdepunkter og reaktioner fra finalerne ved FZ FORZA/RSL DM 2018. De seneste højdepunkter, billeder, reaktioner og videoer er øverst i artiklen.

Du kan se endnu flere højdepunkter på på Badminton Danmarks sociale medier:
Snapchat: bad.dk

#dm2018 #baddk #vielskerbadminton

ÅRETS SIDSTE FZ FORZA/RSL DM-VINDER ER FUNDET! STORT TILLYKKE TIL SARA THYGESEN/NICLAS NØHR


Med en finalesejr i tre sæt 21-6, 15-21, 21-13 over Alexandra Bøje/Mathias Bay-Smidt, kunne de nykårede danmarksmestre, Sara Thygesen/Niclas Nøhr juble over deres første fælles titel. Hør, hvad de havde at sige efter kampen.

ANDERS ANTONSEN: DET ER OGSÅ RIGTIG FEDT ANDEN GANG


Den forsvarende danske mester i herresingle, Anders Antonsen, slog Hans Kristian Solberg Vittinghus i finalen ved FZ FORZA/RSL DM 2018. Hør hvad den dobbelte danmarksmester havde at sige efter sejren.

LAAAAAAAANG KØ VED AUTOGRAFSKRIVNING AF VIKTOR AXELSEN OG KAMILLA RYTTER JUHL/CHRISTINNA PEDERSEN


Der var rigtig mange fans i alle aldre, der stod i kø for at sikre sig en autograf fra de danske verdensstjerner Viktor Axelsen og Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen. De to konstellationer har begge været skadet under DM, men de tog vejen til Aarhus for at skrive autografer til deres fans. 

METTE POULSEN SLÅR MIA BLICHFELDT OG KAN KALDE SIG DANMARKSMESTER FOR ANDET ÅR I TRÆK


Det var en rørt Mette Poulsen, der gav interview efter at have forsvaret sin titel som danmarksmester i en flot finale mod Mia Blichfeldt. Poulsen vinder efter tre spændende sæt 23-21, 19-21, 21-11.

FRUERGAARD/THYGESEN HENTER DERES ANDEN DM-TITEL I TRÆK

Dagens første finale er færdigsspillet, og ved stillingen 21-10, 22-20 kunne Sara Thygesen og Maiken Fruergaard juble over deres anden DM titel i streg.

KIM ASTRUP/ANDERS SKAARUP ER DANSKE MESTRE I HERREDOUBLE


Kim Astrup og Anders Skaarup bliver de første til at få hængt guldmedaljer om halsen ved FZ FORZA/RSL DM 2018. Desværre fik vi ikke lov at se en finale i herredouble, fordi Mathias Boe desværre måtte trække sig med en skade. Så det var da også en lidt speciel følelse, de to mestre stod med efter medaljeceremonien.

DM-OPTAKT: NU SKAL GULDMEDALJERNE FORDELES
Hvem skal juble og hænge guldmedaljerne om halsen efter dagens kampe, og hvem må nøjes med sølv? Det er blevet finaletid ved FZ FORZA/RSL DM 2018, og du får her et overblik over dagens fem finaler. 

Klik her og læs hele optakten med citater fra spillerne

HOFTEPROBLEMER KOSTER MATHIAS BOE DM-FINALE
Selvom Mathias Boe modtog behandling under gårsdagens semifinale og efter kampen, har han stadig stærke smerter i sin hofte. Det betyder, at han og Carsten Mogensen ikke kan stille op i FZ FORZA/RSL DM 2018-finalen mod Kim Astrup Sørensen og Anders Skaarup Rasmussen.

Klik her og læs hele artiklen og reaktionen fra Mathias Boe

Mange tak til alle jer, som har været med til at skabe en rigtig fed oplevelse i Ceres Arena til FZ FORZA/RSL DM 2018.


 

LÆS OGSÅ

Indstil din kandidat til Badminton Danmarks Talentpris 2019
Sidste år blev Badminton Danmarks Talentpris uddelt for blot tredje gang. Nu er det igen blevet tid til at indstille de kandidater, som I sy...
Cathrine Rosengren nomineret til Årets para-atlet 2018
Parasport Danmark har nomineret Cathrine Rosengren til Årets para-atlet 2018. Onsdag den 23. januar 2019 kl. 14.00 i DGI Huset i Vejle afgør...
STEM: Hvem skal være Årets Badmintonspiller 2018?
Badminton Danmark og TV 2 SPORT kårer Årets Badmintonspiller 2018 ved FZ FORZA/RSL DM 2019. 2018 bød på en masse flotte danske badmintonpræs...
Akkreditering
Nu er det muligt at sikre sig sin akkreditering til danmarksmesterskaberne i badminton og Badminton Danmark vil gerne invitere dig med til a...
- En øjenåbner: Specialkursus gav erfarne trænere nye indsigter
Selv om de to tidligere topspillere Line Kruse og Thomas Laybourn har arbejdet som badmintontrænere i en årrække, var det først i begyndelse...
Her skal slagene stå: Fem klubber tildelt Grand Prix Circuit-turnering i nyt initiativ
Klubberne Aarhus AB, Skovshoved, Lillerød, ABC Aalborg og Svendborg vil i samarbejde med Badminton Danmark lægge arena til hver deres senior...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os