Badminton Danmark
FZ FORZA/RSL DM 2018-HØJDEPUNKTER: FINALERNE
- 10-02-2018 11:18:56

Her giver vi dig en masse højdepunkter og reaktioner fra finalerne ved FZ FORZA/RSL DM 2018. De seneste højdepunkter, billeder, reaktioner og videoer er øverst i artiklen.

Du kan se endnu flere højdepunkter på på Badminton Danmarks sociale medier:
Snapchat: bad.dk

#dm2018 #baddk #vielskerbadminton

ÅRETS SIDSTE FZ FORZA/RSL DM-VINDER ER FUNDET! STORT TILLYKKE TIL SARA THYGESEN/NICLAS NØHR


Med en finalesejr i tre sæt 21-6, 15-21, 21-13 over Alexandra Bøje/Mathias Bay-Smidt, kunne de nykårede danmarksmestre, Sara Thygesen/Niclas Nøhr juble over deres første fælles titel. Hør, hvad de havde at sige efter kampen.

ANDERS ANTONSEN: DET ER OGSÅ RIGTIG FEDT ANDEN GANG


Den forsvarende danske mester i herresingle, Anders Antonsen, slog Hans Kristian Solberg Vittinghus i finalen ved FZ FORZA/RSL DM 2018. Hør hvad den dobbelte danmarksmester havde at sige efter sejren.

LAAAAAAAANG KØ VED AUTOGRAFSKRIVNING AF VIKTOR AXELSEN OG KAMILLA RYTTER JUHL/CHRISTINNA PEDERSEN


Der var rigtig mange fans i alle aldre, der stod i kø for at sikre sig en autograf fra de danske verdensstjerner Viktor Axelsen og Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen. De to konstellationer har begge været skadet under DM, men de tog vejen til Aarhus for at skrive autografer til deres fans. 

METTE POULSEN SLÅR MIA BLICHFELDT OG KAN KALDE SIG DANMARKSMESTER FOR ANDET ÅR I TRÆK


Det var en rørt Mette Poulsen, der gav interview efter at have forsvaret sin titel som danmarksmester i en flot finale mod Mia Blichfeldt. Poulsen vinder efter tre spændende sæt 23-21, 19-21, 21-11.

FRUERGAARD/THYGESEN HENTER DERES ANDEN DM-TITEL I TRÆK

Dagens første finale er færdigsspillet, og ved stillingen 21-10, 22-20 kunne Sara Thygesen og Maiken Fruergaard juble over deres anden DM titel i streg.

KIM ASTRUP/ANDERS SKAARUP ER DANSKE MESTRE I HERREDOUBLE


Kim Astrup og Anders Skaarup bliver de første til at få hængt guldmedaljer om halsen ved FZ FORZA/RSL DM 2018. Desværre fik vi ikke lov at se en finale i herredouble, fordi Mathias Boe desværre måtte trække sig med en skade. Så det var da også en lidt speciel følelse, de to mestre stod med efter medaljeceremonien.

DM-OPTAKT: NU SKAL GULDMEDALJERNE FORDELES
Hvem skal juble og hænge guldmedaljerne om halsen efter dagens kampe, og hvem må nøjes med sølv? Det er blevet finaletid ved FZ FORZA/RSL DM 2018, og du får her et overblik over dagens fem finaler. 

Klik her og læs hele optakten med citater fra spillerne

HOFTEPROBLEMER KOSTER MATHIAS BOE DM-FINALE
Selvom Mathias Boe modtog behandling under gårsdagens semifinale og efter kampen, har han stadig stærke smerter i sin hofte. Det betyder, at han og Carsten Mogensen ikke kan stille op i FZ FORZA/RSL DM 2018-finalen mod Kim Astrup Sørensen og Anders Skaarup Rasmussen.

Klik her og læs hele artiklen og reaktionen fra Mathias Boe

Mange tak til alle jer, som har været med til at skabe en rigtig fed oplevelse i Ceres Arena til FZ FORZA/RSL DM 2018.


 

LÆS OGSÅ

Ét gyldent sæt kan blive altafgørende i aftenens Ligakvalifikation
Der venter et topbrag i næstsidste runde af Ligakvalifikationen, som spilles i aften. Her møder de to mastodonthold, Højbjerg og Værløse, hi...
Matchfixing og betting-adfærd: Bliv klogere på Badminton Danmarks politik og praksis på området
Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danmark løbende fokus på at oplyse spillere, ...
Årets femte og sidste talentpriskandidat: Lennart Engler
I tæt på 30 år har Lennart Engler været badmintontræner, men han er ingenlunde stoppet med at udvikle hverken sig selv, sine spillere eller ...
To spændende semifinaler sender Greve og TSS i Badmintonligafinalen
Spændingen var semifinalerne værdig i aftenens udgave af Badmintonligaen. Med kolde nerver og storspil blev det Greve og Team Skælskør-Slage...
Mathias Christiansen og Alexandra Bøje indleder nyt samarbejde i mixeddouble
I kølvandet af Christinna Pedersens internationale karrierestop i sidste uge indleder Mathias Christiansen nu nyt samarbejde i konstellation...
- En på papiret positiv lodtrækning: Her er Danmarks Sudirman Cup-modstandere
Verdensmesterskaberne for blandede hold, Sudirman Cup, spilles for 16. gang til maj. Her render Danmark i første omgang ind i Indonesien og ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os