Badmintonphoto
Vinderne af DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR skriver sig ind i fornemt selskab
- 18-09-2018 11:09:01

Til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR er det ikke alene præmiesummen på i omegnen af fem millioner kroner, der er på spil – det er også muligheden for at skrive sig ind i historiebøgerne side om side med nogle af de største badmintonikoner gennem tiden. 

Hvad har nogle af tidens største badmintonstjerner som Peter Gade, Kamilla Rytter Juhl, Morten Frost, Lene Køppen og Lin Dan til fælles med hinanden?

Foruden at have legendestatus inden for sporten, har de alle i løbet af karrieren skrevet sig ind i historiebøgerne som vinder af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, der er verdens næstældste internationale badmintonturnering. 


Da første udgave af turneringen løb af stablen i 1935, var der lutter danskere på præmiepodiet, men i takt med at sporten og den aldrende turnering har vokset sig større, er der kommet verdensomspændende kamp om topplaceringerne.

Ved sidste års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR så vi sejrherrer fra intet færre end fem forskellige nationer træde ind i historiebøgerne blandt øvrige badmintonikoner og DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-vindere som Flemming Delfs, Camilla Martin og Poul-Erik Høyer.


I år kæmper deltagerne om en præmiesum, der lyder på bjergtagende 775.000 dollars – i omegnen af fem millioner danske kroner. 

Gennem årene har præmiesummen ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR været stødt stigende, og i dag er beløbet det femtestørste på hele BWF’s World Tour.

Hvem der løber med en plads i den legendariske turnerings historiebog og den mere end nette præmiesum, får vi se til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR i uge 42 i Odense.  

Klik her for at sikre dig en billet til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR.

Se højdepunkter fra finalerne ved DANISA DENMARK OPEN 2017 presented by VICTOR i denne video. 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
To spændende semifinaler sender Greve og TSS i Badmintonligafinalen
Spændingen var semifinalerne værdig i aftenens udgave af Badmintonligaen. Med kolde nerver og storspil blev det Greve og Team Skælskør-Slage...
Mathias Christiansen og Alexandra Bøje indleder nyt samarbejde i mixeddouble
I kølvandet af Christinna Pedersens internationale karrierestop i sidste uge indleder Mathias Christiansen nu nyt samarbejde i konstellation...
- En på papiret positiv lodtrækning: Her er Danmarks Sudirman Cup-modstandere
Verdensmesterskaberne for blandede hold, Sudirman Cup, spilles for 16. gang til maj. Her render Danmark i første omgang ind i Indonesien og ...
I aften skal Badmintonligafinalisterne findes
Badmintonligaen lukker op for 2018/2019-sæsonens semifinaler i aften klokken 19-00 i Solrød og Greve Idrætscenter. Her tager hjemmeholdene i...
KBK’s Kirsten Hede er årets fjerde talentpriskandidat
Ulig størstedelen af de hidtil nominerede til Badminton Danmarks Talentpris kan Kirsten Hede ikke bryste sig af en titel som træner. I årevi...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os