Badmintonphoto
Vinderne af DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR skriver sig ind i fornemt selskab
- 18-09-2018 11:09:01

Til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR er det ikke alene præmiesummen på i omegnen af fem millioner kroner, der er på spil – det er også muligheden for at skrive sig ind i historiebøgerne side om side med nogle af de største badmintonikoner gennem tiden. 

Hvad har nogle af tidens største badmintonstjerner som Peter Gade, Kamilla Rytter Juhl, Morten Frost, Lene Køppen og Lin Dan til fælles med hinanden?

Foruden at have legendestatus inden for sporten, har de alle i løbet af karrieren skrevet sig ind i historiebøgerne som vinder af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, der er verdens næstældste internationale badmintonturnering. 


Da første udgave af turneringen løb af stablen i 1935, var der lutter danskere på præmiepodiet, men i takt med at sporten og den aldrende turnering har vokset sig større, er der kommet verdensomspændende kamp om topplaceringerne.

Ved sidste års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR så vi sejrherrer fra intet færre end fem forskellige nationer træde ind i historiebøgerne blandt øvrige badmintonikoner og DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-vindere som Flemming Delfs, Camilla Martin og Poul-Erik Høyer.


I år kæmper deltagerne om en præmiesum, der lyder på bjergtagende 775.000 dollars – i omegnen af fem millioner danske kroner. 

Gennem årene har præmiesummen ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR været stødt stigende, og i dag er beløbet det femtestørste på hele BWF’s World Tour.

Hvem der løber med en plads i den legendariske turnerings historiebog og den mere end nette præmiesum, får vi se til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR i uge 42 i Odense.  

Klik her for at sikre dig en billet til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR.

Se højdepunkter fra finalerne ved DANISA DENMARK OPEN 2017 presented by VICTOR i denne video. 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...
Et år til Thomas & Uber Cup i Danmark skydes i gang
Denne torsdag er der akkurat ét år til, at Thomas & Uber Cup fløjtes i gang - for første gang nogensinde på dansk grund. Allerede i dag har ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os