Badminton Danmark
En badmintonfestival for stjernerne – og for alle andre
- 19-09-2018 14:04:01

Badminton er for alle, og det princip gælder i den grad også til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR, hvor både handicappede, juniorer, seniorer og professionelle bliver en del af eventen - både på badmintonbanerne og på tilskuerrækkerne. 

Badminton er for alle - hele livet. 

Sådan lyder Badminton Danmarks slogan, og det afspejler DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR på en lang række områder. 

Du kan stadig nå at tilmelde dig VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA - klik her for at læse mere

For i uge 42 i Odense er det ikke udelukkende de internationale verdensstjerner, der får muligheden for at vise, hvad de kan på en badmintonbane. 

Ugen ud samles hele badminton-Danmark nemlig i Odense og omegn for også selv at tage del i såvel som blive en essentiel del af eventen. 


Sideløbende med den historiske hovedturnering afvikles intet færre end fire sideturneringer.

Som i de forgangne syv og tre år kan ungdoms- og senior+-spillerne konkurrere til henholdsvis VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.

Du kan også stadig når at tilmelde dig VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA - klik her og læs mere

Derudover søsætter Badminton Danmark i år to spritnye turneringer med henblik på at give endnu flere af eventens gæster og vores medlemmer muligheden for at føle sig som del af landets største badmintonfest. 

Derfor vil man i år kunne opleve Special Olympics og para-badminton på højeste niveau til henholdsvis VICTOR DENMARK SPECIAL OLYMPICS presented by DANISA og VICTOR DENMARK PARA presented by DANISA.


Således kan snart enhver badmintonudøver i landet få lov til at spendere efterårsferien med først at daske til fjer på egen hånd og dernæst at begive sig ind til Odense Idrætspark og se sportens største stjerner. 

I Badminton Danmark mener vi det dybt alvorligt, når vi siger, at badminton er sporten for alle - hele livet, og som administrerende direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, påpeger om DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR, så “bliver det i sandhed en rigtig badmintonfestival!”. 



 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Maratonkamp mod England ender i dansk mavepuster
Fem tresætskampe og næsten syv timer efter Danmarks første Sudirman Cup-opgør blev fløjtet i gang mandag, måtte det danske landshold desværr...
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os