Badmintonphoto
Se verdensklassebadminton fra morgen til aften
- 14-10-2018 15:51:31

Spilleprogrammet til tirsdag og onsdag under DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR er netop blevet godkendt og offentliggjort, og vi kan se frem til at blive underholdt fra morgen til aften til World Tour Super 750-turneringen. 

Således spiller All England-mestrene i mixeddouble Watanabe/Higashino allerede som de første klokken 9.00 på Bane 3 om tirsdagen, når de møder kinesiske He/Yue, der ligger nummer 12 på verdensranglisten. 

Herefter møder tilskuereyndlingen og VM-sølvvinderen Pusarla V. Sindhu (3) Vendsyssel-spillere Beiwen Zhang, som i sidste uge blev nummer to ved Korea Open.


Og sådan fortsætter programmet ellers med at præsentere de største badmintonstjerner i løbet af formid- og eftermiddagen, hvor vi blandt andet får Cheng Long, Saina Nehwal, Kamura/Sonoda, Akane Yamaguchi, Li Junhui/Liu Yuchen og vores egne China Open-vindere Kim Astrup/Anders Skaarup at se i deres kamp for at vinde en del af præmiepuljsen på hele 775.000 dollars. 

Tirsdag aften forkæles vi med Mia Blichfeldt mod verdensmesteren Carolina Marin, Hans-Kristian Solberg Vittinghus mod sidste års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-vinder Kidambi Srikanth, monsterkampen mellem Ginting og Momota, før vi slutter af med den levende legende Lin Dan mod thailanske Wangcharoen.


Så kunne man tro, at vi havde brugt hele festfyrværkeriet om tirsdagen, men nej, nej, nej. Om onsdagen fortsætter vi.

Det gør vi blandt andet med en af sportens mest vindende spillere Zhang Nan, der med sin mixeddoublemakker Li Yinhui møder Karandasuwardi/Susanto klokken 9.00 på Bane 1. Verdensmestrene i damedouble Matsumoto/Nagahara følger trop på Bane 2 mod hollandske Piek/Seinen, før sidste års vinder i damesingle Rachanok Intanon møder Kirsty Gilmour. 


Eftermiddagen byder på de førsteseedede Zheng Siwei/Huang Yaqiong mod den knaldhårde smasher Praveen Jordan og hans makker Melati Oktavianti, efterfulgt af ingen ringere end Mathias Boe/Carsten Mogensen, som møder hollandske Jelle Maas/Robin Tabelling i deres første kamp ved årets event i Odense.

Om aftenen vil der uafbrudt være danskere på banen. Det hele begynder med Mads Conrad/Mads Kolding mod Angriawan/Hardianto, derefter møder Mathias Christiansen/Christinna Pedersen Wang/Lee, og så slutter dagen af med tre danske herresingler startende med Viktor Axelsen vs. Sakai, Antonsen vs. Caljouw og til sidst Gemke vs. Nishimoto.


Der er derfor i høj grad noget at se frem til og et tætpakket program fra morgen til aften de to indledende dage ved DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR i Odense Idrætshal.

Vi glæder os til at se dig til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR den 16.-21. oktober. 

LÆS OGSÅ

Det nye BadmintonPeople: BadmintonPlayer er i luften
BadmintonPeople er blevet til BadmintonPlayer, og på BadmintonPlayer.dk kan du nu tjekke den nye hjemmeside ud, hvor al konkurrenceaktivitet...
Oplev de største stjerner på dansk grund
Skal du med til Danmarks største internationale badmintonfest? Så er det nu, du skal ud af fjerene, for billetsalget til DANISA DENMARK OPEN...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os