Badminton Europe, Mark Phelan
Den første danske medalje er i hus ved Para EM
Jonas Kildegaard Rasmussen - 03-11-2018 13:31:17

Simone Meyer Larsen vandt i dag Danmarks første medalje ved Para EM i Frankrig, da hun i damedouble endte på en tredjeplads og dermed fik bronze om halsen. Cathrine Rosengren er sikker på at vinde to sølvmedaljer som minimum, da hun spillede sig videre til to finaler i morgen.

Den første danske medalje er klar til at komme med hjem fra Para EM i Frankrig. Det står klart efter, at Simone Meyer Larsen vandt bronze i damedoublekategorien i SS6-disciplinen. Det endda til trods for, at hun tabte dagens kamp mod guldvinderne Rebecca Bedford/Rachel Choong med 10-21, 5-21.

- Det er rigtig fint og flot, at Simone (Meyer Larsen, red.) vinder en bronzemedalje. Det var ikke forventet, men hun vandt sin første kamp i damedoublegruppen, og det viste sig at være nok, så hun gjorde, hvad hun skulle, kan man sige, og det er stærkt klaret, siger Team Manager Nicolaj Knudsen.


Simone Meyer Larsen vandt bronze sammen med sin russiske makker, Irina Borisova. Sølvmedaljerne gik til Daria Bujnicka/Oliwia Szmigiel fra Polen. Medaljerne blev uddelt på baggrund for doublernes placering i gruppen, hvor de hver især mødte hinanden en gang. 

I SU5-disciplinen var den forsvarende europamester Cathrine Rosengren på ny suveræn, selvom nerverne meldte sig i semifinalensejren på 21-15, 21-3 i damesingle over Megan Hollander. 

- Indtil 15-15 i første sæt var Cathrine (Rosengren, red.) helt stiv i kroppen. Spillet flød ikke. Men derfra tog hun seks point i træk, og i andet sæt cementerer hun sin klasse ved kun at tabe tre point på egne fejl. Det var klasse, siger Nicolaj Knudsen.


I damedouble kommer 19-årige Rosengren også til at stå i finalen, ligesom hun gjorde ved Para EM 2016. Dengang vandt hun med Astrid Lilhav Riis, men i år skal hun forsøge at forsvare titlen med franske Coraline Bergeron. De slog klar Veronique Braud/Emma Louise Stoner med 21-6, 21-7 og er nu klar til finalen mod Helle Sofie Sagoy/Katrin Seibert.

- Cathrine står med gode kort på hånden til at forsvare sine EM-guldmedaljer fra 2016, synes jeg. Det bliver ikke nemt og finaler er altid noget helt specielt, hvor mange faktorer spiller ind. Men jeg tror på, at hun kan lykkes, siger den danske Team Manager.

Cathrine Rosengren møder den andenseedede tyrker Zehra Baglar i damesinglefinalen. Hende har danskeren tidligere haft krammet på ved dette års mesterskab, da hun i går slog hende i mixeddouble med 21-16, 21-7. 

Vi håber, at Cathrine rosengren kan forsvare sine EM-guldmedaljer i morgen. Kom så Danmark.


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Nu kan du læse RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Magazine
Selv om der går lidt endnu, inden mesterskaberne skydes i gang, kan vi allerede nu præsentere vores RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Ma...
Ét gyldent sæt kan blive altafgørende i aftenens Ligakvalifikation
Der venter et topbrag i næstsidste runde af Ligakvalifikationen, som spilles i aften. Her møder de to mastodonthold, Højbjerg og Værløse, hi...
Matchfixing og betting-adfærd: Bliv klogere på Badminton Danmarks politik og praksis på området
Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danmark løbende fokus på at oplyse spillere, ...
Gylden runde i Ligakvalifikationen sikrer Højbjerg og Værløse topplaceringer
Tre intense opgør med to af dem afgjort i hver sit Golden Set var, hvad en flammende fjerde runde af Ligakvalifikationen bød på torsdag afte...
Årets femte og sidste talentpriskandidat: Lennart Engler
I tæt på 30 år har Lennart Engler været badmintontræner, men han er ingenlunde stoppet med at udvikle hverken sig selv, sine spillere eller ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os