Badmintonphoto
TSS vinder topkamp efter Golden Set-sejr i fjerde runde af Badmintonligaen
Jade Wittenkamp - 27-11-2018 22:54:22

Med en sejr i Golden Set vandt Team Skælskør Slagelse topkampen over Vendsyssel på udebane i Badmintonligaens runde fire. En runde, der bød på spændende holdkampe over hele linjen, og bragte sidste års vindere af ligaen længere op mod tops i tabellen

Aftenens kampe i Badmintonligaen gav spænding til det sidste, da flere holdkampe bød på tætte tre-sættere, mens to opgør bød på Golden Set-afgørelser.

Et af de Golden Set blev spillet i Nordjylland i topkampen mellem Vendsyssel og Team Skælskør Slagelse. Her startede kampen ud ganske lige, og de to hold fulgtes pænt ad frem til stillingen 3-3, hvorefter holdkampens afgøres skulle falde i et Golden Set. 

Det sidste slag stod i herresingle mellem TSS’ Mark Caljouw og Vendsyssels Raul Must. Dagens mand i skysovs blev TSS’ Mark Caljouw, der både formåede at vinde 1. herresingle, men også Golden Set-afgørelsen med 21-16 – endda på udebane. TSS står nu lige med Vendsyssel i tabellen.


Også Aarhus AB og Greve måtte ud i Golden Set-afgørelse. Her havde Aarhus ellers bragt sig foran 2-0 på hjemmebane, men Greve holdt fast. Efter en sejr i herredouble til Greve i form af David Daugaard/Mathias Christiansen på 21-17, 21-11 var stillingen altså 3-3.

Afgørelsen skulle stå i mixeddouble, hvor engelske Ben Lane/Jessica Pugh vandt sættet 21-16 for Aarhus, der kunne juble over en sejr på 4-3 på hjemmebane.


Sidste års vindere af Badmintonligaen, Skovshoved, mødte Solrød Strand på hjemmebane. Her bragte de rutinerede Skovshoved-herrer holdet foran med 2-1 efter en sejr i herredouble til Carsten Mogensen/Mads Conrad-Petersen på 15-21, 21-17, 21-15 og en sejr til Rasmus Gemke over Hans Kristian Solberg Vittinghus i 1. Herresingle 12-21, 21-14, 21-15.

Mette Poulsen/Christinna Pedersen vandt damedouble 21-17, 23-21 og sikrede Skovshoved sejren med 4-2, og holdet rykker dermed foran Solrød Strand i stillingen.


I Højbjerg skulle Gentofte forsøge at trække point fra hjemmebaneholdet, men Højbjerg var stensikre og tog sejren med 5-1. De beholder derfor deres plads foran Gentofte i tabellen.

Det ene point Gentofte skaffede var i damesingle, der var en gentagelse af Junior EM-finalen mellem Amalie Schulz og Line Christophersen. Her snuppede den nyligt kårede UVM-sølvmedaljetager Line Christophersen sejren med 15-21, 21-19, 21-19.


De to bundhold Værløse og Odense OBK kæmpede også en brav kamp i Værløsehallerne, hvor 4 ud af 6 kampe var tre-sættere. Tre af kampens tre-sættere faldt til hjemmeholdets fordel, der endte med at vinde holdkampen 5-1. 

Det var Ditlev Jæger Holm, der sigende for kampen, vandt i tre sæt 14-21, 21-15, 21-19 og sikrede Værløse sejren.

Næste runde af Badmintonligaen spilles allerede fredag d. 30. November, hvor alle hold igen skal spille flere spændende kampe!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Anders Skaarup/Kim Astrup besejret af japansk storspil i World Tour Finals
Den danske herredouble Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen måtte se sig slået i semifinalen af World Tour Finals. De stærke japanere Hiroyuk...
Her er Danmarks EM-gruppe
Når Danmark den 13.-17. februar spiller på hjemmebane i Frederiksberg Hallerne, bliver det med Frankrig, Holland og Spanien som modstandere ...
Line Christophersen er nomineret til Årets Fund 2018
Den talentfulde damesingle er nomineret til Politikens prestigefyldte pris: Årets Fund 2018. – Det er ret vildt, siger Line Christophersen. ...
Svend Aage Sørensen nomineret til stor national pris
Badminton Danmarks cheftræner på Elite- og Talentcenter Aarhus, Svend Aage Sørensen, er nomineret til Team Danmark og Salling Groups Talentp...
Mindeord for Bent Vedsø
En stor og flittig ildsjæl i vores badmintonsport gik i sidste uge bort, da Bent Vedsø, Nykøbing Falster døde. Han blev 89 år. Bent har m...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os