Badmintonphoto
TSS vinder topkamp efter Golden Set-sejr i fjerde runde af Badmintonligaen
Jade Wittenkamp - 27-11-2018 22:54:22

Med en sejr i Golden Set vandt Team Skælskør Slagelse topkampen over Vendsyssel på udebane i Badmintonligaens runde fire. En runde, der bød på spændende holdkampe over hele linjen, og bragte sidste års vindere af ligaen længere op mod tops i tabellen

Aftenens kampe i Badmintonligaen gav spænding til det sidste, da flere holdkampe bød på tætte tre-sættere, mens to opgør bød på Golden Set-afgørelser.

Et af de Golden Set blev spillet i Nordjylland i topkampen mellem Vendsyssel og Team Skælskør Slagelse. Her startede kampen ud ganske lige, og de to hold fulgtes pænt ad frem til stillingen 3-3, hvorefter holdkampens afgøres skulle falde i et Golden Set. 

Det sidste slag stod i herresingle mellem TSS’ Mark Caljouw og Vendsyssels Raul Must. Dagens mand i skysovs blev TSS’ Mark Caljouw, der både formåede at vinde 1. herresingle, men også Golden Set-afgørelsen med 21-16 – endda på udebane. TSS står nu lige med Vendsyssel i tabellen.


Også Aarhus AB og Greve måtte ud i Golden Set-afgørelse. Her havde Aarhus ellers bragt sig foran 2-0 på hjemmebane, men Greve holdt fast. Efter en sejr i herredouble til Greve i form af David Daugaard/Mathias Christiansen på 21-17, 21-11 var stillingen altså 3-3.

Afgørelsen skulle stå i mixeddouble, hvor engelske Ben Lane/Jessica Pugh vandt sættet 21-16 for Aarhus, der kunne juble over en sejr på 4-3 på hjemmebane.


Sidste års vindere af Badmintonligaen, Skovshoved, mødte Solrød Strand på hjemmebane. Her bragte de rutinerede Skovshoved-herrer holdet foran med 2-1 efter en sejr i herredouble til Carsten Mogensen/Mads Conrad-Petersen på 15-21, 21-17, 21-15 og en sejr til Rasmus Gemke over Hans Kristian Solberg Vittinghus i 1. Herresingle 12-21, 21-14, 21-15.

Mette Poulsen/Christinna Pedersen vandt damedouble 21-17, 23-21 og sikrede Skovshoved sejren med 4-2, og holdet rykker dermed foran Solrød Strand i stillingen.


I Højbjerg skulle Gentofte forsøge at trække point fra hjemmebaneholdet, men Højbjerg var stensikre og tog sejren med 5-1. De beholder derfor deres plads foran Gentofte i tabellen.

Det ene point Gentofte skaffede var i damesingle, der var en gentagelse af Junior EM-finalen mellem Amalie Schulz og Line Christophersen. Her snuppede den nyligt kårede UVM-sølvmedaljetager Line Christophersen sejren med 15-21, 21-19, 21-19.


De to bundhold Værløse og Odense OBK kæmpede også en brav kamp i Værløsehallerne, hvor 4 ud af 6 kampe var tre-sættere. Tre af kampens tre-sættere faldt til hjemmeholdets fordel, der endte med at vinde holdkampen 5-1. 

Det var Ditlev Jæger Holm, der sigende for kampen, vandt i tre sæt 14-21, 21-15, 21-19 og sikrede Værløse sejren.

Næste runde af Badmintonligaen spilles allerede fredag d. 30. November, hvor alle hold igen skal spille flere spændende kampe!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...
Et år til Thomas & Uber Cup i Danmark skydes i gang
Denne torsdag er der akkurat ét år til, at Thomas & Uber Cup fløjtes i gang - for første gang nogensinde på dansk grund. Allerede i dag har ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os