Badminton Danmark, Lars Møller
Kvartfinaleballet åbnes med joker-sejr i mixeddouble
Jade Wittenkamp - 07-02-2019 16:54:43

Hans-Kristian Solberg Vittinghus/Maiken Fruergaard kæmpede sig i dag i semifinalen ved FZ FORZA/RSL DM 2019. Det uprøvede par fra Solrød Strand besejrede nemlig Alexandra Bøje/Frederik Søgaard i tre sæt.

Endnu en sejr ved dette års udgave af FZ FORZA/RSL DM 2019 kan Vittinghus/Fruergaard noteres for. De spillede op med og slog talenterne Alexandra Bøje/Frederik Søgaard. 

- Jeg synes, vi viser, at vi har det gode spil, der skal til, sagde Fruergaard om semifinalepladsen. 


Kvartfinalen måtte til gengæld ud i tre sæt, før semifinalisterne blev fundet. De to rutinerede spillere fik sig en drømmestart, da de tog første sæt 21-12. Andet sæt var ikke helt så fejlfrit, og Bøje/Søgaard jublede, da de vandet andet sæt 22-20.

- I det første halvandet sæt spiller vi stort set fejlfrit. De laver til gengæld rigtig mange fejl, men jeg bliver en smule stereotyp, og så begynder der at snige sig fejl ind i slutningen af andet, fortæller Vittinghus efter kampen.


Det tredje og afgørende sæt var noget mere lige fra start, men rutinen og erfaringen viste sig at veje tungere i slutfasen. Vittinghus/Fruergaard holdt fast til sidste bold, og de snuppede sættet og en plads i semifinalen med 21-17. 

- Vi skulle have lukket den i to, der havde vi alle muligheder. Men det er sejt af os, at vi holder fast i tredje, hvor vi ellers ikke får en særlig god start. Det var en mental god præstation, og så havde vi det bare mega sjovt. Jeg tror også, det gør, at vi vinder. Presset var på dem, de synes ikke, det er sjovt at tabe til os, der ikke spiller mixed normalt, fortalte Vittinghus med et smil på læben. 


Selvom ”at have det sjovt” er i højsædet er vinderinstinktet ikke gemt væk hos det nye mixeddoublepar.

- Vi har hele tiden sagt, vi vil vinde. Nu ser vi, hvor langt vi kan gå, men vi går selvfølgelig efter guld, sagde Fruergaard efter sejren.

I morgen møder de det topseedede Mathias Christiansen/Christinna Pedersen i semifinalen. Det bliver spændende at se, om de kan tage endnu en sejr i deres jagt på guld. 

Husk at du altid kan følge med på Badminton Danmarks sociale medier:

Facebook: /badmintondk 

Instagram: @Badmintondenmark

Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk
LinkedIn: Badminton Danmark 

#dm2019 #baddk #vielskerbadminton #fzforza #rsl

Hør Vittinghus/Fruergaards reaktion efter sejren lige her


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Mandag brager RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 løs: Se finaleopstillingerne her
Der venter stærke opgør, spænding og hårdfør holdånd mandag aften, når RSL/FZ FORZA Ligafinalen skydes i gang klokken 18.00. Få overblik ove...
Badmintonekspert: Skadefri hold og seks lige kampe er ligafinaledrømmen
Efter en sæson i Badmintonligaen præget af mange skader og internationale turneringer håber TV 2 Sports badmintonekspert, Jim Laugesen, på e...
Trænere forventer tæt RSL/FZ FORZA Ligafinale
På papiret ser RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 ud til at blive et drama uden lige. Sådan lyder vurderingen forud finalen fra både TSS-træner S...
Årets første Badmintonligamedaljer uddeles i aften
Bronzemedaljerne er de første medaljer i årets Badmintonliga, der skal finde sine retmæssige ejermænd. Bliver det Vendsyssel eller Solrød St...
Badminton Danmark holder sig i toppen efter nye medlemstal
1595 flere medlemmer har Badminton Danmark fået i løbet af 2018, deriblandt en betydelig portion teenagere og plus-tressere, som i stor stil...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os