Badminton Danmark
Lennart Engler er årets vinder af Badminton Danmarks Talentpris
Lasse Kjær Hansen - 06-04-2019 20:38:15

Lørdag aften blev cheftræner i Odense Badminton Academy og sportschef i OBK Lennart Engler kåret som vinder af Badminton Danmarks Talentpris 2019. – Det betyder rigtig meget for mig, lyder det fra den benovede talentpristager.

I tæt på tre årtier har Lennart Engler med enormt engagement, kreativitet og ihærdighed udviklet badmintonspillere, badmintonsporten og sin egen trænergerning.

Det har han gjort til UG, og derfor blev den erfarne Odense-træner lørdag aften kåret som vinder af Badminton Danmarks Talentpris 2019.

Det skete for øjnene af landets bedste ungdomsspillere under gallamiddagen på Greve Gymnasium i forbindelse med RSL/FZ FORZA Ungdomselite DM 2019 U13-U19.

Lennart Engler selv kunne desværre ikke være til stede ved gallamiddagen. Til gengæld fik han sendt et par taknemmelige ord af sted via storskærmen på Greve Gymnasium.

- Det betyder rigtig meget for mig at have fået den her pris, og det er en stor ære, som jeg er rigtig glad for. Så først og fremmest stor tak til dem, der har nomineret og indstillet mig. Det har været helt fantastisk at læse, selv om jeg lige skulle vænne mig til det, lød det blandt andet fra Lennart Engler, som lagde vægt på at takke til særligt sine mange trænerkolleger. 

- Jeg kunne takke rigtig mange med navn og alt muligt, men jeg tror faktisk bare, at jeg vil sende en tak ud til alle de trænere, jeg har været i selskab med, i diverse grupper med og snakket om udvikling af spillere med. Jeg håber selvfølgelig på, at vi fortsat kan blive ved med at udvikle os. Det gælder bare om at holde snuden i sporet og blive ved med at lave gode badmintonspillere, sagde pristageren.

Foruden Lennart Engler var Rune Ulsing fra Hvidovre BC, Ann Nielsen fra Lillerød Badmintonklub, Kirsten Hede fra Københavns Badminton Klub og Peter Arvedsen fra Lyngby Badminton Klub nomineret til Badminton Danmarks Talentpris 2019.

Nomineringerne blev foretaget af Badminton Danmarks Talentprispanel ud fra et større felt af indstillinger.

Lennart Engler vandt siden prisen på baggrund af en afstemning blandt 100 danske talenttrænere.


Tidligere vindere af Badminton Danmarks Talentpris er:

2018: Michael Kjeldsen, Højbjerg Badminton Klub.

2017: Peter Nedergaard og Steen Thomsen, Kolding Badminton Klub.

2016: Preben Nørgaard, Solrød Strand Badmintonklub.

Badminton Danmarks Talentpris går hvert år til en talenttræner, cheftræner, sportschef, ildsjæl i en forening eller anden, som i løbet af det/de seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for talentudviklingen i dansk badminton.

Formålet med prisen er at sætte fokus på og anerkende det store og essentielle talentarbejder, der bliver gjort i dansk badminton.


Vi ønsker Lennart Engler stort tillykke med prisen!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Mandag brager RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 løs: Se finaleopstillingerne her
Der venter stærke opgør, spænding og hårdfør holdånd mandag aften, når RSL/FZ FORZA Ligafinalen skydes i gang klokken 18.00. Få overblik ove...
Badmintonekspert: Skadefri hold og seks lige kampe er ligafinaledrømmen
Efter en sæson i Badmintonligaen præget af mange skader og internationale turneringer håber TV 2 Sports badmintonekspert, Jim Laugesen, på e...
Trænere forventer tæt RSL/FZ FORZA Ligafinale
På papiret ser RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 ud til at blive et drama uden lige. Sådan lyder vurderingen forud finalen fra både TSS-træner S...
Årets første Badmintonligamedaljer uddeles i aften
Bronzemedaljerne er de første medaljer i årets Badmintonliga, der skal finde sine retmæssige ejermænd. Bliver det Vendsyssel eller Solrød St...
Badminton Danmark holder sig i toppen efter nye medlemstal
1595 flere medlemmer har Badminton Danmark fået i løbet af 2018, deriblandt en betydelig portion teenagere og plus-tressere, som i stor stil...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os