Badminton Danmark
Lennart Engler er årets vinder af Badminton Danmarks Talentpris
Lasse Kjær Hansen - 06-04-2019 20:38:15

Lørdag aften blev cheftræner i Odense Badminton Academy og sportschef i OBK Lennart Engler kåret som vinder af Badminton Danmarks Talentpris 2019. – Det betyder rigtig meget for mig, lyder det fra den benovede talentpristager.

I tæt på tre årtier har Lennart Engler med enormt engagement, kreativitet og ihærdighed udviklet badmintonspillere, badmintonsporten og sin egen trænergerning.

Det har han gjort til UG, og derfor blev den erfarne Odense-træner lørdag aften kåret som vinder af Badminton Danmarks Talentpris 2019.

Det skete for øjnene af landets bedste ungdomsspillere under gallamiddagen på Greve Gymnasium i forbindelse med RSL/FZ FORZA Ungdomselite DM 2019 U13-U19.

Lennart Engler selv kunne desværre ikke være til stede ved gallamiddagen. Til gengæld fik han sendt et par taknemmelige ord af sted via storskærmen på Greve Gymnasium.

- Det betyder rigtig meget for mig at have fået den her pris, og det er en stor ære, som jeg er rigtig glad for. Så først og fremmest stor tak til dem, der har nomineret og indstillet mig. Det har været helt fantastisk at læse, selv om jeg lige skulle vænne mig til det, lød det blandt andet fra Lennart Engler, som lagde vægt på at takke til særligt sine mange trænerkolleger. 

- Jeg kunne takke rigtig mange med navn og alt muligt, men jeg tror faktisk bare, at jeg vil sende en tak ud til alle de trænere, jeg har været i selskab med, i diverse grupper med og snakket om udvikling af spillere med. Jeg håber selvfølgelig på, at vi fortsat kan blive ved med at udvikle os. Det gælder bare om at holde snuden i sporet og blive ved med at lave gode badmintonspillere, sagde pristageren.

Foruden Lennart Engler var Rune Ulsing fra Hvidovre BC, Ann Nielsen fra Lillerød Badmintonklub, Kirsten Hede fra Københavns Badminton Klub og Peter Arvedsen fra Lyngby Badminton Klub nomineret til Badminton Danmarks Talentpris 2019.

Nomineringerne blev foretaget af Badminton Danmarks Talentprispanel ud fra et større felt af indstillinger.

Lennart Engler vandt siden prisen på baggrund af en afstemning blandt 100 danske talenttrænere.


Tidligere vindere af Badminton Danmarks Talentpris er:

2018: Michael Kjeldsen, Højbjerg Badminton Klub.

2017: Peter Nedergaard og Steen Thomsen, Kolding Badminton Klub.

2016: Preben Nørgaard, Solrød Strand Badmintonklub.

Badminton Danmarks Talentpris går hvert år til en talenttræner, cheftræner, sportschef, ildsjæl i en forening eller anden, som i løbet af det/de seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for talentudviklingen i dansk badminton.

Formålet med prisen er at sætte fokus på og anerkende det store og essentielle talentarbejder, der bliver gjort i dansk badminton.


Vi ønsker Lennart Engler stort tillykke med prisen!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Vi holder lukket på fredag
Pga. firmaarrangement holder Badminton Danmark lukket på kontoret og for telefon- og mailhenvendelse fredag den 21. juni 2019. Vi er tilbage...
Bliv Vært/Værtinde til Danmarks største badminton begivenhed
Brænder du for badminton i verdensklasse og har du lyst til at være en del af Danmarks største internationale badmintonevent i 2019. Badmint...
En af Norges største klubber søger ny cheftræner
Med sine cirka 200 medlemmer er Moss Badmintonklubb en af Norges største badmintonklubber, og sidste sæsons tredjeplads placerer også klubbe...
BadmintonPlayer er i luften: Det nye BadmintonPeople er åbent
BadmintonPeople er blevet til BadmintonPlayer, og på BadmintonPlayer.dk kan du nu tjekke den nye hjemmeside ud, hvor al konkurrenceaktivitet...
Lodtrækningen til European Games 2019 er klar
De danske spillere fik i dag deres lodtrækning til European Games 2019 at vide, da Badminton Europe fra i formiddags foretog lodtrækningen t...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os