Allan Høgholm, Badminton Danmark
Højbjerg vinder Ligakvalifikationen
Lasse Kjær Hansen - 15-04-2019 22:42:08

Med en sejr på 4-2 over Odense OBK i sidste runde af Ligakvalifikationen sikrer Højbjerg sig førstepladsen foran Værløse, der ender som toer. Både Værløse og Højbjerg forbliver således i Badmintonligaen. 

Skal du med til årets sidste og største brag i Badmintonligaen? Køb din billet til RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 her. 

Der herskede forud for sidste runde af Ligakvalifikation ingen tvivl om, hvilke to hold der skulle ende i toppen og dermed kvalificere sig til Badmintonligaen næste sæson. 

Både Værløse og Højberg havde nemlig sikret sig så mange point i de første fire runder, at ingen af de øvrige hold i Ligakvalifikationen ville kunne nå dem, uanset udfaldet af kampene i sidste runde. 

Dermed var det udelukkende placeringerne og prestigen, som var på spil for de to tophold såvel som de øvrige hold i Ligakvalifikationen mandag aften. 

Her blev det Højbjerg, som løb med æren og sejren i Ligakvalifikationen efter en kampsejr på 4-2 over Odense OBK, som omvendt slutter sidst. 

Højbjergs triumf blev bragt til veje af sejre fra Mathias Bay-Smidt/Alexandra Bøje, Amalie Schulz, Kara Rajarajan samt Anders Skaarup/Mads Muurholm i en holdkamp udelukkende bestående af tosætskampe.  

Læs også: Sidste runde af Ligakvalifikationen: Uden Langhøj og med top mod bund-opgør. 

Anderledes blev opgøret mellem Værløse og Gentofte, som skulle afgøres i et Golden Set efter hele fem tresætskampe og en enkelt tosætter. 

Mindre neglebidende blev det ikke i det afgørende sæt, som stod mellem Line Christophersen og Julie Dawall. I sidste ende blev det Christophersen, som sikrede Gentofte sejren med cifrene 24-22. 

Dermed lander Gentofte samlet set på en tredjeplads i Ligakvalifikationen, mens Værløse bevarer den andenplads, de besad før aftenens kamp.  

Køb billet til RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 her. 

Det tredje opgør i Ligakvalifikationens sidste runde skulle have stået mellem Lillerød og Langhøj. Den jyske klub meldte imidlertid afbud til kampen, hvilket gav Lillerød en sejr uden kamp. 

Lillerød slutter Ligakvalifikationen på en fjerdeplads, mens Langhøj ender på en femteplads. 

Se den endelige stilling i Ligakvalifikationen her.  

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Line Kjærsfeldt dansk fanebærer ved European Games
Forsvarende European Games-guldvinder i damesingle, Line Kjærsfeldt, skal stå i spidsen for den danske delegation ved European Games og bære...
Astma og allergi tvinger Axelsen til European Games-afbud
Kraftige astmagener fra græspollenallergi tvinger badmintonspilleren Viktor Axelsen til i sidste øjeblik at melde afbud til European Games, ...
Vi holder lukket på fredag
Pga. firmaarrangement holder Badminton Danmark lukket på kontoret og for telefon- og mailhenvendelse fredag den 21. juni 2019. Vi er tilbage...
Bliv Vært/Værtinde til Danmarks største badminton begivenhed
Brænder du for badminton i verdensklasse og har du lyst til at være en del af Danmarks største internationale badmintonevent i 2019. Badmint...
En af Norges største klubber søger ny cheftræner
Med sine cirka 200 medlemmer er Moss Badmintonklubb en af Norges største badmintonklubber, og sidste sæsons tredjeplads placerer også klubbe...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os