Lars Møller, Badminton Danmark
TSS tager guldet i RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019
Jade Wittenkamp - 23-04-2019 07:58:21

For første gang siden 2014 løftede Team Skælskør-Slagelse her til aften trofæet som danske mestre for hold, da de slog grundspilsvinderne Greve med 4-2 i RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019.

En bomstille hal, der pludselig fyldes med øredøvende jubel. Sådan lød det i de tætpakkede Frederiksberghallerne fuld af larmende støtter, da TSS’ Marc Caljouw sikrede mesterskabet med 4-2 over Greve. Det er første gang efter to år i træk med tabte finaler.

Hør TSS-træner Steen Pedersens reaktion efter sejren:

Greve-spilleren Dey Subhankar var stærkt presset i første herresingle, han skulle nemlig vinde over Caljouw for at tvinge holdkampen i Golden Set-afgørelse. Men TSS’eren havde kolde nerver, og han tog sejren og titlen til TSS med en spændende slutning på 21-18, 22-20.


Vejen var ellers lagt ud for Greve i starten af holdkampen. Deres kvinder viste sig skarpere end de vestsjællandske, i damesingle tog Michelle Skødstrup først med sikker ketcher en sejr til Greve over TSS’ erstatning for Line Kjærsfeldt, Vanessa Clausen, med 21-4, 21-6.

Hør hvad den unge Greve-spiller havde at sige om sejren lige her:

Også den grevegensiske damedouble Rikke Søby Hansen/Amalie Magelund Krogh gav de fremmødte Greve-støtter noget at juble over. De slog Amanda Högström/Olga Morozova uden meget slinger i valsen med 21-9, 21-12, og sendte Greve foran med 2-0.


Men herfra gik det kun en vej – mod Team Skælskør-Slagelse. Mixeddoublen Frederik Søgaard/Selena Piek sikrede sig først, at det ikke udelukkende blev et Greve-show, da de slog Ditte Søby Hansen/Anders Kristiansen sikkert med 21-16, 21-14. Stillingen var dermed 2-1 til Greve.

Hør her hvad Frederik Søgaard havde at sige om reduceringen:

Kim Astrup/Søren Gravholt forblev ubesejrede sammen, da de slog Greves Mathias Christiansen/David Daugaard med 21-19, 21-15. Astrup har været i Ligafinalen fire gange før uden at vinde sin egen kamp, så i dag blev femte gang lykkens gang. 


Kim Astrup siger "det er en stor ære at løfte pokalen" - hør mere om sejren her:


Anders Kristiansen var "drønærgerlig" efter nederlaget, hør sølvtagerens reaktion:


Jublen var stor i TSS-lejren, da anden herresingle Toby Penty holdte nerverne kolde og lukkede kampen mod Greves Kalle Koljonen med 21-10, 18-21, 21-17, således var TSS foran med 3-2.

Og så var banen ellers ryddet for Marc Caljouw i første herresingle, der blev offer for sejrs-bunke, da titlen blev vundet hjem til Team Skælskør-Slagelse, og holdet løb på banen i ekstatisk jubel.

Stort tillykke til Team Skælskør-Slagelse med titlen som Danmarks bedst hold 2019!


 

LÆS OGSÅ

Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...
Oplev de største stjerner på dansk grund
Skal du med til Danmarks største internationale badmintonfest? Så er det nu, du skal ud af fjerene, for billetsalget til DANISA DENMARK OPEN...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os