Kasper Paulsen
Li-Ning Denmark Challenge: God danskerdag sikrer mange spillere i hovedturneringen
Jade Wittenkamp - 09-05-2019 21:11:00

Mere end 40 kampe med dansk deltagelse var på programmet, da turneringen Li-Ning Denmark Challenge startede torsdag i Farum Arena med kvalifikationskampe. Og det var en god dag på kontoret for danskerne - få overblikket over nogle af dagens kampe her.

Et tætpakket program bød dagens kvalifikationsrunde i Farum Arena på, da Li-Ning Denmark Challenge skød startskuddet af. Morgendagens hovedturnering var målet for de mange danskere, og især de mange unge talenter klarede sig godt.


En af de første danskere, der spillede sig videre fra dagens kvalifikation, var Mads Christophersen fra Gentofte. Tre kampe var herresinglen igennem, hvor han i den sidste kamp smashede sig til sejr i et danskeropgør over Søren Toft med 23-21, 21-15. I morgen venter Lakshya Sen fra Indien.

Det unge talent Frederikke Lund spillede sig med snilde og held også i hovedturneringen, en enkelt kamp vandt hun med 21-10, 21-14 over Elena-Alexandra Diordiev, og den næste kom i hus på en walkover. I morgen venter et danskeropgør, da Lund møder Amalie Hertz fra Skovshoved.


I damesingle var to unge talenter i direkte kamp mod hinanden, nemlig Signe Schulz fra Kolding BK mod Sophia Grundtvig fra Skovshoved. Det blev 18-årige Grundtvig, der tog sejren med 21-18, 21-15, og i morgen møder hun så Fabienne Deprez fra Tyskland.

UVM-deltagerne fra 2018 Christine Busch/Rasmus Espersen spillede sig også ind i hovedturneringen i mixeddouble, da de vandt et danskeropgør over Sebastian Grønbjerg/Isabella Nielsen med 21-17, 21-17. Busch/Espersen møder Joel Eipe/Mette Poulsen i morgen.


Med så mange danskere i kamp bød dagen naturligvis også på nogle nederlag. For eksempel tabte sølvmedaljetageren i herresingle fra DM 2019, Steffen Rasmussen, sin anden kamp meget tæt til Henri Hurskainen fra Sverige med 17-21, 21-14, 19-21.

I morgen starter hovedturneringen så, hvor store navne som Jan Ø. Jørgensen, Rasmus Gemke og Line Kjærsfeldt kommer i gang i Farum.


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Maratonkamp mod England ender i dansk mavepuster
Fem tresætskampe og næsten syv timer efter Danmarks første Sudirman Cup-opgør blev fløjtet i gang mandag, måtte det danske landshold desværr...
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os