Badminton Europe, Mark Phelan
Cathrine Rosengren iler ind canadisk semifinale
Lasse Kjær Hansen - 10-05-2019 07:57:59

Efter tre triumfer på stribe er Cathrine Rosengren nu klar til semifinalen ved Canada Para-Badminton International 2019. – Holder jeg det høje tempo, skal det nok gå, lyder det fortrøstningsfuldt fra danskeren forud for semifinalen.

Se alle resultater fra Canada Para-Badminton International 2019 her. 

Med den tredje sejr i rap kunne Cathrine Rosengren torsdag aften, dansk tid, cementere sig som gruppevinder og sikker semifinalist ved Canada Para-Badminton International.

Det skete oven på torsdagens opgør med tyrkiske Zehra Baglar, der på trods af tætte indledninger i begge sæt udmøntede sig til Rosengrens fordel og endte 21-7, 21-12.

- Det var en noget svingende kamp. I første sæt gik Cathrine fra 6-4 til 20-4, og i andet sæt var hun var bagud 9-11, men tog så 11 point i streg til 20-11, fortæller Team Manager Nicolaj Knudsen.

Læs også: Rosengren overlegen i andet opgør i Canada. 

Danskeren mistede ifølge eget udsagn fokus i andet sæt, hvilket førte til flere uprovokerede fejl.

- I starten af andet sæt havde jeg svært ved at ramme niveauet og det høje tempo, som jeg spillede med i første sæt, men efter opholdet, hvor jeg var bagud 9-11, fik jeg heldigvis vendt mit spil fuldstændig, lyder det fra Cathrine Rosengren, som kan holde en velfortjent pausedag fredag, indtil semifinalen løber af stablen lørdag.

Her skal den andenseedede dansker op imod hollandske Megan Hollander, som hun med positive resultater i bagagen har kæmpet imod tidligere, blandt andet ved EM sidste år.

- Jeg har spillet imod hende nogle gange nu, så jeg tror på, at hvis bare jeg fortsætter det høje tempo og holder fokus, så skal det nok gå, siger Cathrine Rosengren.

Også Team Manager Nicolaj Knudsen er fortrøstningsfuld omkring lørdagens semifinalekamp:

- I torsdagens kamp beviste Cathrine endnu en gang, at der ikke er nogen europæer, som er i nærheden af hendes niveau, og det skal der sættes en tyk streg under i semifinalen, siger han.

Det er endnu ikke klarlagt, hvad tid Rosengren skal i kamp lørdag, men husk at du kan følge semifinalen live via Badminton Canadas Youtubekanal.

I den anden semifinale står toeren fra Cathrine Rosengrens gruppe, Kaede Kameyama, over for sin japanske landsfælle og verdensmesteren i SU5 damesingle, Ayako Suzuki, som er førsteseedet i turneringen.

Senest, Rosengren og Suzuki, stod ansigt til ansigt med hinanden var ved VM i 2017, hvor japaneren trak det længste strå i et ellers tæt opgør, som endte 22-24, 17-21.

Klik her for at få overblik over lørdagens kampe ved Canada Para-Badminton International 2019.
 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Maratonkamp mod England ender i dansk mavepuster
Fem tresætskampe og næsten syv timer efter Danmarks første Sudirman Cup-opgør blev fløjtet i gang mandag, måtte det danske landshold desværr...
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os