Kasper Paulsen
Kvartfinalekurs for flere danskere ved Li-Ning Denmark Challenge
Jade Wittenkamp - 10-05-2019 16:43:20

Alle kampe ved fredagens Li-Ning Denmark Challenge er nu færdigspillet, og det betyder, at kvartfinalisterne er fundet. Dan dig et overblik over nogle af de danske deltagere her.

Fredagens udgave af Li-Ning Denmark Challenge i Farum Arena bød på en blanding af overraskelser og sikre sejre. Med dagens resultater er kvartfinalepladserne nu besat, og det er de af flere danskere efter god fjerfight i Farum Arena i dag. 


Hjemmebanefavoritten og den førsteseedede herresingle Jan Ø. Jørgensen leverede først en overraskelse, da han tabte til finske Kalle Koljonen. Til trods for flere smalle føringer formåede danskeren ikke at lukke andet sæt, og tabte kampen med 16-21, 17-21. 

Dermed har feltet åbnet sig, for eksempel for Hans-Kristian Solberg Vittinghus, der blandt andet vandt over Ye Binghong i sin sidste kamp med 21-12, 14-21, 21-17. Også Rasmus Gemke er på sejrskurs, da han ligeledes vandt to kampe i dag, den sidste over svenske Felix Burestedt med 21-19, 21-14.

Hør ”HK’s” reaktion efter sin første sejr på 21-11, 21-11 over Lars Schaenzler herEt godt comeback efter skadespause fik Niclas Nøhr/Sara Thygesen sig. Mixedparret tog en komfortabel sejr over de unge talenter Rasmus Espersen/Christine Busch med 21-12, 21-14. I kvartfinalen møder Nøhr/Thygesen et andet dansk par i form af Sara Lundgaard/Lasse Mølhede.

Flot arbejde gjorde også at Joachim Anneberg/Anne Fuglsang klarede den videre til kvartfinalerne efter en sejr på 21-18, 21-18 over Mikkel Stoffersen/Susan Ekelund.

Hør hvad Niclas Nøhr sagde efter mixedsejren lige her


Sara Thygesen hastede videre til en damedouble, og sammen med Maiken Fruergaard besejrede hun Mette Poulsen/Rikke Søby Hansen i et danskeropgør. Og kampen var uden at lyve ret tæt, da den endte med stillingen 21-17, 17-21, 21-17.


Sølvmedaljevinderen ved UVM 2018 Line Christophersen havde en god dag på kontoret, hvor hun slog den højtrangerede spiller Yvonne Li og danskeren Irina Amalie Andersen, sidstnævnte med 21-11, 21-13. Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt er også begge sikkert videre til kvartfinalen.

Som rosinerne i pølseenden klarede de forsvarende Danmarksmestre i herredouble, Mathias Bay-Schmidt/Lasse Mølhede, skærene, da de slog franske Bastian Kersaudy/Julien Maio med 21-19, 21-16.

Tag i Farum Arena i morgen og se kvartfinaler med dansk deltagelse – der er gratis entré!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Maratonkamp mod England ender i dansk mavepuster
Fem tresætskampe og næsten syv timer efter Danmarks første Sudirman Cup-opgør blev fløjtet i gang mandag, måtte det danske landshold desværr...
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os