Kasper Paulsen
To danskere kan vinde Li-Ning Denmark Challenge
Jonas Kildegaard Rasmussen - 11-05-2019 19:25:39

Mia Blichfeldt og Hans-Kristian Solberg Vittinghus har spillet sig i finalerne ved Li-Ning Denmark Challenge, som de nu går benhårdt efter at vinde. Det står klart efter dagens semifinaler, som vi her kigger nærmere på.

For første gang nogensinde spilles Li-Ning Denmark Challenge, og det giver Mia Blichfeldt og Hans-Kristian Vittinghus mulighed for at blive de første vindere af Super 100-turneringen nogensinde i henholdsvis dame- og herresingle.


Mia Blichfeldt spillede sig videre efter en enorm fight mod Line Christophersen, der ligeledes bidrog til et vaske ægte drama i den ene semifinale. De to unge damesingler havde begge momenter, hvor det kørte for dem, men så sandelig også momenter, hvor det ikke gik nær så godt. Men på intet tidspunkt gav de op, og det gav en meget spændende kamp, der til sidst endte 13-21, 21-7, 22-20 til Solrød Strand-spilleren.

Hør Mia Blichfeldts reaktion ovenpå semifinalesejren her.

Desværre for Danmark bliver det Natsuki Oie, som Blichfeldt skal møde i finalen. Japaneren slog Line Kjærsfeldt i tre sæt med 17-21, 21-7, 21-13. 

Heldigvis er der dansk deltagelse i herresinglefinalen. Hans-Kristian Solberg Vittinghus Subhankar Dey med 17-21, 21-13, 21-10. Han møder tyske Kai Schaefer i finalen, som i kvartfinalen slog Rasmus Gemke og i semifinalen slog han Lucas Claerbout. 


Desværre nåede Niclas Nøhr/Sara Thygesen ikke videre til finalen. De måtte desværre se sig slået efter 66 minutter med 21-16, 15-21, 15-21 til de andenseedede franskmænd Thom Gicquel/Delphine Delrue.  

Overraskende var det, som tidligere nævnt, at Rasmus Gemke måtte se sig slået efter hele 85 minutter, da han tabte sin kvartfinale med 19-21, 21-14, 17-21 til tyske Kai Schaefer, der ligger nummer 94 på verdensranglisten.

Maiken Fruergaard/Sara Thygesen blev også besejret i kvartfinalen, da de tabte 21-14, 17-21, 15-21 til japanske Kawashima/Saito. Det samme var tilfældet for danmarksmestrene i herredouble Mathias Bay-Smidt/Lasse Mølhede, der tabte 12-21, 15-21 til Ben Lane/Sean Vendy.

Der er derfor mulighed for at koncentrere sin jubel og ”hep’ning” på Mia Blichfeldt og Hans-Kristian Solberg Vittinghus i deres jagt på guld på finaledagen ved Li-Ning Denmark Challenge.

Husk at der er fri entré i Farum Arena, så kom og støt de to danskere i deres forsøg på at hive sejren i land. 

Finalerne begynder klokken 10.00. 


 

LÆS OGSÅ

Maratonkamp mod England ender i dansk mavepuster
Fem tresætskampe og næsten syv timer efter Danmarks første Sudirman Cup-opgør blev fløjtet i gang mandag, måtte det danske landshold desværr...
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...
Et år til Thomas & Uber Cup i Danmark skydes i gang
Denne torsdag er der akkurat ét år til, at Thomas & Uber Cup fløjtes i gang - for første gang nogensinde på dansk grund. Allerede i dag har ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os