Kasper Paulsen
To triumferende danskere ved Li-Ning Denmark Challenge
Jade Wittenkamp - 12-05-2019 14:42:27

Guld hang om halsen på Mia Blichfeldt og Hans-Kristian Solberg Vittinghus ved Li-Ning Denmark Challenges afslutning. De to sejre satte punktum for den første udgave af Super 100-turneringen nogensinde.

Stærke danskere viste, hvordan skabet skulle stå, da de triumferede ved Li-Ning Denmark Challenge i dame- og herresingle i dag.

– To sejre ud af to mulige kan man bestemt ikke være utilfreds med, sagde cheflandstræner Kenneth Jonassen.


Den første af de to kom i hus, da Mia Blichfeldt besejrede japaneren Natsuki Oie. Kampen bølgede hele tiden frem og tilbage, men danskeren holdt hovedet koldt, og så lavede japaneren ellers nogle fejl i slutningen af første sæt, der dermed faldt til Blichfeldts fordel med 21-18.

Offensivt spil og knyttet næve virkede til at være opskriften i starten af andet sæt. Til trods for en føring på fem point undervejs slog nerverne måske alligevel til. 18-18 stod den, da Blichfeldt vellykket trådte speederen i bund, og ved 21-18 smed hun sig ned på det grønne gulv i en sejrsrus. 

- Mias sejr er en arbejdssejr, for hun har skullet slås med sit spil. Det er ikke planlagt, at hun skal formtoppe nu, men alligevel finder hun løsninger og knokler for at få tingene til at ske. Det er altid svært at vinde på hjemmebane og have høje forventninger på sig, men det klarede hun godt, og hun kan være meget tilfreds, sagde Kenneth Jonassen.


Den anden dansker i spil i Farum Arena var Hans-Kristian Solberg Vittinghus, der gik på banen til store klapsalver. Tyskeren Kai Schaefer var manden på den anden side, men det virkede ”HK” til at have styr på. Sikkert, flot spil af HK og fejl fra tysk side gjorde første sæt til dansk med 21-16.

Efter en langsom start udfordret af tekniske dommerproblemer kom Vittinghus mindre blændende ud i andet sæt. Men med god gejst og fight kæmpede danskeren sig ind i sættet, og efter et smash i gulvet på tysk side vandt Vittinghus kampen med 21-18.

- Vittinghus’ sejr er en mandfolkspræstation. Han har været presset fysisk i en del kampe, ikke mindst i går, men han har været mentalt klar og fundet løsningerne. Han har haft en fed indstilling og flot niveau, så han er velfortjent vinder af turneringen, sagde Kenneth Jonassen.


Stort tillykke til de to danskere!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Maratonkamp mod England ender i dansk mavepuster
Fem tresætskampe og næsten syv timer efter Danmarks første Sudirman Cup-opgør blev fløjtet i gang mandag, måtte det danske landshold desværr...
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os