Allan Høgholm, Badminton Danmark
Skade forhindrer Alexandra Bøje i Sudirman Cup-debut
Lasse Kjær hansen - 14-05-2019 14:00:30

En ribbensskade afholder desværre Alexandra Bøje fra at spille Sudirman Cup 2019 i Kina. Der udtages ingen erstatning for Alexandra Bøje.

Når det danske landshold onsdag drager mod Nanning i Kina for at repræsentere de rød-hvide faner ved Sudirman Cup 2019, bliver det desværre uden Alexandra Bøje i truppen.

Den 19-årige doublespiller, som ellers var udtaget til holdet, er blevet bremset af en skade, som forhindrer hende i at spille.

Det forklarer Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom.

- Alexandra har pådraget sig en overbelastningsskade i sit ribben, som har givet hende problemer med at træne de seneste uger, og som stadig kræver genoptræning, før hun bliver helt spilleklar. Det er selvfølgelig super ærgerligt, at vi ikke kommer til at kunne gøre brug af Alexandra på holdet, og med tanke på sidste års Uber Cup, hvor Alexandra tilsvarende blev afholdt fra at deltage, dengang grundet blindtarmsbetændelse, er vi i denne forbindelse ekstra ærgerlige på hendes vegne, siger Jens Meibom.

Alexandra Bøje stod over for sin Sudirman Cup-debut for det danske landshold, og derfor er ærgrelsen da i den grad også til at tage og føle på hos det unge stortalent.

- Jeg havde set rigtig meget frem til at skulle spille min første Sudirman Cup, så jeg er selvfølgelig vildt ærgerlig over, at det ikke bliver i denne omgang, siger Alexandra Bøje, som retter blikket fremad.

- Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at gøre alt, hvad kan jeg i den kommende tid for at blive helt oven på igen fysisk og 100 procent klar til de turneringer, som venter henover sommeren. Det er dem, jeg ser frem mod nu, siger hun.

Badminton Danmarks sportslige ledelse har valgt ikke at udtage nogen erstatning for Alexandra Bøje.

Det danske landshold, som onsdag drager til Kina, består dermed af:

Herrer:
Viktor Axelsen, Odense OBK
Anders Antonsen, Aarhus AB
Kim Astrup, Team Skælskør-Slagelse
Anders Skaarup, Højbjerg
Mathias Boe, Odense OBK
Mathias Christiansen, Greve
Niclas Nøhr, Solrød Strand (Sudirman Cup-debutant)

Damer:
Mia Blichfeldt, Solrød Strand
Line Kjærsfeldt, Team Skælskør-Slagelse
Sara Thygesen, Skovshoved
Maiken Fruergaard, Solrød Strand
Rikke Søby, Greve (Sudirman Cup-debutant)

Danmark spiller første kamp ved Sudirman Cup mandag klokken 12.00, dansk tid, imod England. Andet gruppeopgør står med Indonesien, som de danske stjerner møder på samme klokkeslæt onsdag. Begge kampe kan ses på TV 2 Sport. 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Maratonkamp mod England ender i dansk mavepuster
Fem tresætskampe og næsten syv timer efter Danmarks første Sudirman Cup-opgør blev fløjtet i gang mandag, måtte det danske landshold desværr...
Optakt: Vigtigt førsteopgør venter Danmark mandag
Mandag klokken 12.00 står Danmark over for England i danskernes første Sudirman Cup-opgør, som bliver afgørende for holdets videre chancer, ...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den da...
Jonassen: Første træning gik perfekt i fedt setup
Den danske cheflandstræner Kenneth Jonassen og resten af det danske landshold havde første træning i henholdsvis træningshallen og Main Hall...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os