Badmintonphoto og Kasper Paulsen
Lodtrækningen til European Games 2019 er klar
Jonas Kildegaard Rasmussen - 04-06-2019 14:34:18

De danske spillere fik i dag deres lodtrækning til European Games 2019 at vide, da Badminton Europe fra i formiddags foretog lodtrækningen til denne måneds store mesterskab i Minsk. Flere af de danske spillere har fået fornuftige grupper, mens de forsvarende vindere i mixeddouble, Niclas Nøhr/Sara Thygesen, er de danskere, der kan forvente de sværeste gruppekampe. 

For anden gang i historien afholdes European Games, og Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Mia Blichfeldt, Line Kjærsfeldt, Maiken Fruergaard, Sara Thygesen og Niclas Nøhr repræsenterer Danmark på badmintonbanen.  

De danske spillere fik i dag deres gruppemodstandere at vide, og de kan nu for alvor begynde forberedelserne til om 17 dage, hvor mesterskabet åbnes. 


De danskere der formentlig kan forvente hårdest modstand i gruppespillet er mixeddouble med Niclas Nøhr og Sara Thygesen.

Nøhr/Thygesen havnede i Gruppe B, hvor Marcus Ellis/Lauren Smith fra England grundet deres seedning allerede var placeret. Danskerne slog dem i finalen ved Spain Masters 2018, men under Sudirman Cup i år leverede englænderne et stærkt resultat ved at slå Sara Thygesen, da hun spillede sammen med Mathias Christiansen i holdkampen.

Apropos Spain Masters, er der også spansk modstand til danskerne i form a Zapico/Usle, mens gruppens sidste modstander er Atrashchenkov/Zharka fra Ukraine.


I herredouble møder Kim Astrup/Anders Skaarup, som er førsteseedet ved European Games, i Gruppe A møder de Bochat/Cwalina fra Polen, Greco/Strobl fra Italien og hollandske Maas/Tabeling. 

Maiken Fruergaard/Sara Thygesen skal op imod Birch/Smith, som de måtte se sig slået til i holdkampen mod England ved Sudirman Cup 12-21, 21-19, 11-21, Bukovczki/Gonda og Fomkinaite/Voitechovskaja fra Litauen. 

Den forsvarende vinder i damesingle, Line Kjærsfeldt, er topseedet til 2019-udgaven af European Games, og danskerne har fået en fornuftig gruppe. Hun møder Ginga fra Rumænien, Polikarpova fra Israel og Poghosyan fra Armenien i Gruppe A.
Mia Blichfeldt er andenseedet til mesterskabet, og hun er placeret i Gruppe B sammen med Tomalova fra Tjekkiet, Repiska fra Slovakiet og Pope fra Letland. Så også en udmærket gruppe til Denmark Challenge-vinderen.

Danmark har også to spillere repræsenteret i herresingle, hvor Axelsen og Antonsen kommer til at stå på ryggen af trøjerne, når Danmark skal på banen.

Førsteseedede Viktor Axelsen møder Lale, Roovers og Krausz i en overkommelig gruppe, mens Anders Antonsen skal op imod velkendte Durkinjak og Must fra henholdsvis Kroatien og Estland, som begge har gjort sig gældende i Badmintonligaen, og til sidst Moreels fra Belgien.

De to øverst placerede i hver gruppe går videre til knock-out-runden. Hvem der mødes her afgøres ved lodtrækning i Minsk, når alle gruppekampe er afgjort.
Til European Games deltager 4000 atleter fra 50 nationer i 15 forskellige sportsgrene. 

European Games afholdes fra 21.-30. juni i Minsk, Hviderusland, og giver point til verdensranglisten, som kan være med til at styrke danskernes position i OL-kvalifikationen. 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Vi holder lukket på fredag
Pga. firmaarrangement holder Badminton Danmark lukket på kontoret og for telefon- og mailhenvendelse fredag den 21. juni 2019. Vi er tilbage...
Bliv Vært/Værtinde til Danmarks største badminton begivenhed
Brænder du for badminton i verdensklasse og har du lyst til at være en del af Danmarks største internationale badmintonevent i 2019. Badmint...
En af Norges største klubber søger ny cheftræner
Med sine cirka 200 medlemmer er Moss Badmintonklubb en af Norges største badmintonklubber, og sidste sæsons tredjeplads placerer også klubbe...
BadmintonPlayer er i luften: Det nye BadmintonPeople er åbent
BadmintonPeople er blevet til BadmintonPlayer, og på BadmintonPlayer.dk kan du nu tjekke den nye hjemmeside ud, hvor al konkurrenceaktivitet...
Lodtrækningen til European Games 2019 er klar
De danske spillere fik i dag deres lodtrækning til European Games 2019 at vide, da Badminton Europe fra i formiddags foretog lodtrækningen t...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os