Badminton Photo
Fantastisk indsats giver All England-finaleplads til damedouble
Dato: 11-03-2017 20:49
Publiceret af : Kristine Liv Lund-Pedersen
Den danske damedouble med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl spillede en fantastisk flot semifinale ved All England, som glædeligvis bragte dem i finalen. Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding leverede også en rigtig flot indsats, men tabte desværre et drama mod et indonesisk par.

Barclaycard Arena var fyldt og stemningen i top, da danskerne entrerede banerne på semifinaledagen. På lægterne sad blandt andet en masse danske tilskuere, der gjorde deres bedste for at sende danskerne i de eftertragtede finaler ved All England. 

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var oppe i mod det stærke koreanske par Jung Kyung Eun/Shin Seung Chan, der som nummer tre på verdensranglisten ligger en plads under danskerne. De to par har tradition for at spille tætte kampe, men sådan skulle det ikke være i dag, hvor den danske damedouble var overlegne.

Første sæt startede lige, men danskerne var i front med 11-8 ved ophold efter en fejlserv fra det koreanske par. Danskerne lavede nogle enkelte fejl, som gav koreanerne point, men kunne alligevel knytte næven, da Kamilla Rytter Juhl slog bolden i gulvet til 21-16.

Mød Danmarks måske største All England-fan

Det koreanske par så en lille smule mere klar ud i starten af andet sæt, men med et drømmeslag af Christinna Pedersen bragte danskerne sig foran 9-7 og gik til ophold foran 11-7. Koreanerne så modløse ud, og det danske par kunne sende flere knyttede næver ud mod både publikum og cheflandstræner Kenneth Jonassen.  Den største juble kom dog ved stillingen 21-13, hvor de danske piger spillede sig i finalen.

- Det er sgu for vanvittigt. Det er en drøm, der går i opfyldelse og at den går i opfyldelse, det er jeg virkelig glad og stolt over, siger Christinna Pedersen.

- Vi var hele tiden klar på, at hvis vi røg fem procent ned, så skulle de nok komme. Så vi var hele tiden klar på at være helt oppe på 100 og ikke give dem følelsen af, at de kom ind under huden på os, supplerer Kamilla Rytter Juhl.

I morgen møder de et andet koreanske par nemlig Chang Ye Na og Lee So Hee.

Fantastisk herredouble

Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen skulle i herredouble op i mod den stærke indonesiske duo Gideon/Sukamuljo, som de inden kampens start førte 2-0 mod i indbyrdes opgør. Første sæt var en gyser, hvor ingen af parrene fik særligt store føringer. Det var dog danskerne, der stod med de bedste kort på hånden til slut og på anden sætbold vandt de 21-19.

Danskerne kom også bedst ud til andet sæt, hvor de bragte sig foran 4-0, men spillet bølgede hele tiden frem og tilbage. Der blev kredset for det passionerede publikum, der fik lov til at opleve flere helt fantastiske dueller. Kolding/Conrad gik til ophold foran med et enkelt point i andet sæt, men herefter trak indoneserne desværre fra og tvang kampen ud i et tredje sæt ved at vinde 21-13.

Køb billet til Yonex Denmark Open presented by Danisa!

Der var dermed lagt op til et neglebidende tredje sæt, og det blev også spændende. De to par fulgtes ad, og der skulle spilles med helt utrolig skarphed for at vinde pointene. Desværre var heldet ikke på danskernes side ved stillingen 17-17, hvor indoneserne tog fire point i træk og vandt kampen.

- Det sviger hårdt. Jeg synes faktisk, vi har spillet til at komme længere. Det var en fornøjelse at spille derinde, selvom vi taber, det kan godt lyde åndsvagt, men jeg er stolt af vores præstation, siger Mads Conrad-Petersen.

Flere nyheder
Læs flere aktuelle nyheder, klik her 

Læs nyheder fra arkivet, klik her 


Sponsorer

 

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
Dk-2605 Brøndby

Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
Hovednummer:
70 60 50 76

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011

Leder du efter?

Cookies