Badminton Danmark
Danmark vinder 6 Nations
Dato: 23-04-2017 15:48
Publiceret af : Jonas Rasmussen
Det danske U17-landshold vandt her til eftermiddag holdturneringen ved 6 Nations i Kolding.

Siden torsdag har unge badmintontalenter fra Sverige, Holland, Tyskland, Frankrig, England og Danmark deltaget ved 6 Nations i Kolding, og i dag blev holdturneringen afgjort, og det med Danmark som vinder. 

- Jeg har oplevet fem kampe, der har været sådan lidt op og ned. Nogle har været rigtig gode, nogle har været godkendte og andre har været lige under godkendt. VI har kæmpet med det alt, hvad vi havde, så jeg synes, at spillerne har gjort det rigtig godt, siger U17-landstræner Marie Røpke.
Danmark sluttede desværre af med et knebent nederlag til Frankrig på 4-5, hvor den sidste kamp endte 23-21 til franskmændene i tredje sæt. En tæt affære som heldigvis ikke betød, at Danmark mistede førstepladsen.

- I går spillede vi en fantastisk holdkamp mod England, hvor alle performede maksimalt, hvilket også gjorde, at vi kunne tillade os at tabe til Frankrig i dag, fordi vi slog England så stort i går. Der var nogle, der skulle finde det niveau fra i går, og det er nogle gange svært, når man lige har spillet rigtig godt. Vi står også rigtig dårligt til Frankrig, fordi de har rigtig mange gode spillere, så vi vidste godt, at det blev svært, og det er også svært at præstere så godt, som vi gjorde mod England to dage i træk, siger Marie Røpke. 

I alt blev det til fire sejre og et enkelt nederlag i holdturneringen, mens de unge danske badmintontalenter hentede tre guldmedaljer i den individuelle turnering. Derfor kigger Marie Røpke både bagud på en spændende uge, men også fremad med en masse gåpåmod frem mod U17-EM i november.

- Spillerne har været mentalt presset, så der har været en masse at arbejde med, og det er jeg rigtig glad for frem mod EM i efteråret. Jeg synes, at spillerne har vist højt niveau, og nogle har vist højere niveau, end jeg havde håbet på. Der er mange, der spiller mod nogle, der er to år ældre. Vi skal lige turde spille, når vi er favoritter og så vi ikke stivner, og det tror jeg er rigtig godt, at de har prøvet i den her turnering, så de er forberedte på det til EM i november, siger Marie Røpke. 

Stort tillykke til trænerteamet, Marie Røpke og Rasmus Quist, og alle spillerne. 

Flere nyheder
Læs flere aktuelle nyheder, klik her 

Læs nyheder fra arkivet, klik her 


Sponsorer

 

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
Dk-2605 Brøndby

Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
Hovednummer:
70 60 50 76

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011

Leder du efter?

Cookies