Badmintonphoto
Line Kjærsfeldts bedste Sudirman Cup-minde: - Alt var imod os, men det var en fed oplevelse.
Jade Wittenkamp - 18-05-2019 12:12:28

En kvartfinale, en ultratæt damedouble og en stemning på kogepunktet. Det er ingredienserne til et af de bedste Sudirman Cup-minder i den danske landsholdslejr. Kom med en tur tilbage i Line Kjærsfeldts hukommelse.

Snart går det løs med landskampe i den danske badmintonlejr, når Sudirman Cup i morgen skydes i gang for 16. gang i Nanning, Kina. En tur ned af ”memory lane” er derfor på sin plads, og det bedste Sudirman Cup-minde tilfalder Line Kjærsfeldt.


På trods af sine bare 25 år er hun faktisk en af de spillere med flest Sudirman Cup-mesterskaber under bæltet på det danske landshold. Og damesinglen er ikke meget i tvivl om det bedste minde. Det drejer sig om en vigtig damedouble mod Japan i kvartfinalen for fire år siden. 

- Vi var underdogs i den kvartfinale for vores bedste spillere var ude, og nogle af herresinglerne var vist syge. Så efter allerede at have spillet damesingle blev jeg sat ind i den afgørende damedouble med Sara (Thygesen, red.), og vi spillede mod et af verdens bedste par fra Japan, fortæller Line Kjærsfeldt.


Helt særligt og tydeligt i Kjærsfeldts hukommelse står holdkammeraternes engagement i damedoublen. Den stemning, de formåede at skabe, greb nemlig hele hallen, og fik den nærmest på kogepunktet.

- Man er selvfølgelig megafokuseret inde på banen, og det var vildt intenst, men at man kan mærke holdkammeraterne bag banen på den måde, gjorde det til en speciel oplevelse. Selvom jeg var på banen til den sidste kamp, tror jeg, at jeg ville have husket det ligeså godt, hvis jeg havde siddet bagved og heppet.

- Vi ender desværre med at tabe med 19 i tredje sæt, men bare tanken om hvis vi havde vundet den og gået videre – det ville have været for vildt, fordi vi var så meget underdogs. Og det var helt uventet faktisk, at det var så tæt på. Det var virkelig en vild oplevelse, selvom det selvfølgelig også var ærgerligt, at vi akkurat ikke lykkedes. Alt var bare imod os, men det var en fed oplevelse.


Derfor kribler det i damesinglen for at komme i gang på det danske landshold igen og mærke den helt specielle holdånd. 

- Jeg glæder mig til at komme i gang som hold igen, det er altid noget andet at være afsted som hold. Vi er også underdogs den her gang, fordi vi er så ungt et hold, så det bliver spændende at se, om vi kan udnytte det til vores fordel og lave en overraskelse og tage en medalje med hjem. Alle giver bare ti procent ekstra, når det gælder holdkampe, men det gør de andre lande jo også, ikke kun os, siger Kjærsfeldt. 

Danmark spiller mandag sin første kamp mod England klokken 12.00 dansk tid.


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Vi holder lukket på fredag
Pga. firmaarrangement holder Badminton Danmark lukket på kontoret og for telefon- og mailhenvendelse fredag den 21. juni 2019. Vi er tilbage...
Bliv Vært/Værtinde til Danmarks største badminton begivenhed
Brænder du for badminton i verdensklasse og har du lyst til at være en del af Danmarks største internationale badmintonevent i 2019. Badmint...
En af Norges største klubber søger ny cheftræner
Med sine cirka 200 medlemmer er Moss Badmintonklubb en af Norges største badmintonklubber, og sidste sæsons tredjeplads placerer også klubbe...
BadmintonPlayer er i luften: Det nye BadmintonPeople er åbent
BadmintonPeople er blevet til BadmintonPlayer, og på BadmintonPlayer.dk kan du nu tjekke den nye hjemmeside ud, hvor al konkurrenceaktivitet...
Lodtrækningen til European Games 2019 er klar
De danske spillere fik i dag deres lodtrækning til European Games 2019 at vide, da Badminton Europe fra i formiddags foretog lodtrækningen t...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os