Badmintonphoto

Skuffet Rosengren taber finalen i Thailand

september 21, 2019 11:58 Skrevet af

Det lykkedes ikke for 20-årige Cathrine Rosengren at gentage sidste års triumf i Thailand Para-Badminton International. Danskeren var derfor ærgerlig efter kampen. – Jeg er lidt skuffet over i dag, fordi jeg laver så mange fejl, sagde sølvmedaljevinderen efter kampen.

Cathrine Rosengren har tromlet forbi alt modstand i Thailand Para-Badminton International, og før dagens finale havde danskeren end ikke afgivet et sæt.

Alligevel måtte Rosengren kapitulere og se sig slået i finalen med cifrene 11-21, 12-21 mod den stærke japaner Ayako Suzuki.

– Jeg mistede ret hurtigt troen på mig selv, selvom jeg i en tredjedel af kampen egentligt gør de rigtige ting. Jeg kommer til at spille for utålmodigt i stedet for at spille de lange dueller og få hende presset på bagbanen, siger Cathrine Rosengren.

Læs også: Rosengren fanger finaleplads i Thailand. – Jeg kan spille frit i finalen

Optakten til turneringen har været alt andet end optimal for danskeren, der har døjet med knæ-smerter siden VM i august. Den danske finalist mener dog ikke, at det havde indflydelse på kampens resultat.

– Jeg havde lidt ondt i knæet efter min kamp i går, men det var ikke dét, der gjorde udfaldet i dag, siger den forsvarende europamester.

Læs også: Cathrine Rosengren vinder VM-bronze

I løbet af kampen kunne Rosengren godt mærke, at hun op til turneringen ikke har fået trænet lige så meget som sædvanligt. Danskeren er dog fortrøstningsfuld for fremtiden.

– Selvom jeg taber stort i dag, så føler jeg ikke, at der er langt op til Suzukis niveau. Hvis jeg holder min game-plan, så føler jeg, at jeg står godt til hende. Jeg har bare ikke formået at omsætte det i kampene mod hende, siger Rosengren.

Læs også: Cathrine Rosengren sikkert i semifinalen i Thailand

– Nu er der et år til de Para-Olympiske Lege. Til den tid skal jeg nok være tættere på, og forhåbentligt kan jeg muligvis slå hende. Jeg har tidligere spillet tætte kampe mod Suzuki, og det tror jeg på, at jeg nok skal komme til igen, siger en håbefuld Rosengren afslutningsvis.

Inden næste års Para-Olympiske Lege venter der fortsat adskillige store turneringer for danskeren. Cathrine Rosengren har ikke lang tid til at nyde det flotte resultat i Thailand. I morgen rejser danskeren til Kina, og her går hun på jagt efter endnu et stort resultat, når hun skal spille China Para-Badminton International.

 Tags: , ,
Kategori: , , , ,