Morten Johansen, Badminton Danmark

FZ FORZA/RSL LBS 2019 er i fulde gang: Spillerne er glade

september 28, 2019 17:45 Skrevet af

Sæsonens første klubtur vækker glæde hos spillerne, også hos Kasper på 17 år, der er én af de mange deltagere.  – Jeg elsker at være til stævnet. Det er så fedt, at der er så mange med fra ens klub, og det er både hyggeligt, når vi spiller, men også når vi ikke er i aktion på banen. Det er en fed måde at starte turneringssæsonen på, siger han.

Endnu en badmintondag i Vejle er i fulde gang til stævnet FZ FORZA/RSL LBS 2019 også kaldet ”Landsbadmintonstævnet”. Der er over 1500 deltagere fordelt i 10 haller, der får sved på panden i løbet af turneringen, der startede i går ved eftermiddagstid.

Det varer ikke mange timer før lørdagens kampe er færdigspillet, men der er flere kampe i vente i morgen.

Du kan stadigvæk nå at købe billetter til DANISA DENMARK OPEN 2019 – presented by VICTOR

Det store stævne udgør mange klubbers første klubtur i denne sæson. Og netop vennerne og hele atmosfæren omkring stævnet betyder meget for spillerne.

– Det er rigtig sjovt at være med til stævnet, især fordi, alle ens klubkammerater også er med, selvom de spiller i en anden række og årgang. Så dem der ikke er med i år, skal helt sikkert melde sig til turneringen til næste år, så det kan blive en endnu federe klubtur”, siger Caroline på 14 år.

William på 11 år er enig med Caroline på det område.

LBS (FZ FORZA/RSL LBS 2019, red.) er bare toppen. Det er fedt at være af sted med sin klub. Derudover er sjovt at heppe på de andre og mærke, at de også hepper på en, når man selv spiller. Det er bare fedt. Jeg skal helt klart også med til næste år”, siger han.

Når de store slag på badmintonbanen ikke udspiller sig, så bruger spillerne blandt andet tid ved bordtennisbordene, i svømmehallen eller også så finder de kortspillene frem.

Det er dog ikke helt uvæsentligt, om man vinder eller taber.

– Jeg synes, at jeg spiller godt i år. Jeg har vundet de fleste af mine kampe, men også tabt nogle enkelte, så jeg er ganske godt tilfreds indtil videre. Man vil selvfølgelig altid gerne vinde det hele, siger Nanna på 13 år.

Resultaterne fra turneringen kan findes HER:

Senere i aften når lyset i hallerne slukkes, skal de fleste deltagere sove på de omkringliggende skoler, inden de i morgen er klar til en ny dag fyldt med fjerbolde og sjov.Tags: ,
Kategori: ,