Badmintonphoto

To åbningssejre til Danmark ved UVM: – Spillerne leverer et godt og seriøst stykke arbejde

september 30, 2019 19:25 Skrevet af

Danmark kom knusende sikkert fra start ved Ungdomsverdensmesterskaberne i Kasan. To sejre ud af to mulige. Landstræner Jesper Hovgaard var tilfreds med præstationen, men gør det klart, at modstanden bliver sværere senere i turneringen. – Vi er godt klar over, at vi skal finde et endnu højere niveau senere turneringen, siger han.

 

I dag lød startskuddet på UVM. Her stiller Danmark til start med 14 talentfulde spillere. I dag gjorde de kort proces, da de mødte miniputnationerne i badmintonsammenhæng New Zealand og Færøerne.

Danskerne var aldrig i problemer, og begge holdkampe, hvor der spilles bedst af fem kampe, blev vundet stensikkert med cifrene 5-0 i dansk favør.

Mere nysgerrig? Se resultaterne for hver enkelt kamp HER

Landstræner Jesper Hovgaard havde derfor heller ikke noget at klage over.

– Spillerne leverer et godt og seriøst stykke arbejde på banen i dag, og alt i alt er jeg godt tilfreds med præstationerne derinde, siger han.

Overskuddet var så stort, at der allerede på forhånd kunne kigges lidt fremad i turneringen.

– Det var vigtigt for os at få så mange som så muligt ind i turneringen, så flest mulige kunne få nogle minutter i hallen. Det er ikke nogen nem hal. Den er stor, og vinden har voldt spillerne lidt problemer, siger landstræneren.

Læs også: UVM i sigte: Afgørende opgør venter Danmark i gruppespillet

For at tilvænne spillerne til hallen havde det danske hold været tidligt oppe. Allerede omkring klokken 7 om morgenen havde spillerne fået mulighed for at tilvænne sig hallen i Kasan.

I morgen venter tredje kamp i turneringen for Danmark. Her står holdet overfor Usbekistan, der tidligere i dag tabte 0-5 til New Zealand. En modstander som Danmark slog med selvsamme cifre.

Derfor går Danmark ind til den kamp som kæmpemæssige favoritter.

– I morgen vil vi prøve nogle nye konstellationer af, men vi skal stadigvæk være fuldt fokuseret på kampene. Efter det kan vi gøre os en masse tanker om, hvordan vi skal håndtere Taiwan-kampen, siger Jesper Hovgaard.

Find ud af hvilke spillere – der repræsenterer Danmark ved UVM

Danmark møder Taiwan onsdag i en kamp, der meget vel kan ende med at blive gruppefinalen.

I den kamp betegner Jesper Hovgaard danskerne som underdogs.

Inden da har danskerne dog et job at gøre mod Usbekistan i morgen tidlig, og landsholdet er allerede begyndt at lade op til den kamp.

– Vi har haft en lang dag i hallen. Så nu er spillerne rimeligt fokuserede på at få noget at spise og derudover få noget hvile, og så er vi klar til i morgen, afslutter han.Tags: , ,
Kategori: , , , ,