Skælskør-Slagelse sender Vendsyssel til Nordjylland med nederlag i bagagen

oktober 4, 2019 00:34 Skrevet af

Sidste års DM-vindere fra Skælskør-Slagelse var lidt skarpere end Vendsyssel i torsdagens holdkamp. Det udmøntede sig i en 6-3-sejr. Hele fem tre-sætskampe faldt ud til sjællændernes fordel. – De har marginalerne på deres side, og vi mangler lige det sidste. Men det er deres fortjeneste, at de er cool til sidst, siger Vendsyssel-spilleren Victor Svendsen.

 

Torsdag aften bød på storkamp mellem Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel Elite Badminton. Sidste års DM-semifinalister fra Nordjylland var opsatte på at stjæle point fra sidste års DM-vindere, der i høj grad viste svaghedstegn i første runde af Badmintonligaen.

Team Skælskør-Slagelses hold så dog en del mere profileret ud til denne runde, og det skulle vise sig at volde nordjyderne problemer.

Alle holdkampens fem tre-sætskampe havde en ting til fælles. Skælskær-Slagelse var skarpest mod slutningen. Den betragtning var Vendsyssel-spilleren Victor Svendsen enig i, og han fik selv hjemmebaneholdets skarphed at mærke i sin egen herresingle.

– Han (Luis Enrique Penalver, red.) tog chancerne på de rigtige tidspunkter, og jeg kæmpede lidt med det. Så det er vel bare kredit til ham for at være skarp i de afgørende dueller, siger nordjyden.

HER finder du kampens eksakte resultater

VEB-træner Allan Kolbro Nielsen var ligesom resten af holdet ærgerlig over nederlaget.

– Vi er skuffet over resultatet. Vi havde håbet på at få mere med hjem. Vi har mulighed for at vinde flere kampe. Victor har tre matchbolde i andet sæt, og vi er også foran i nogle af de andre kampe. De formår måske at udnytte hjemmebanen en smule, siger han.

Under 2 uger til DANISA DENMARK OPEN 2019 – presented by VICTOR. Skynd dig at købe bilet

Vendsyssel havde af taktiske årsager valgt at se bort fra Kamilla Rytter Juhl til dagens opgør, og i stedet havde de hollandske Cheryl Seinen på holdkortet.

Cheryl Seinen vandt sin damedouble med Christinna Pedersen, men tabte derimod sin mixeddouble, hvor hun spillede sammen med landsmanden Jacco Arends.

OBS: Vær opmærksom på at du kan følge Badmintonligaen på Zibrasport – endda helt gratis

Udover sejren i damedoublen kunne Vendsyssel glæde sig over en favoritsejr til Jan Ø Jørgensen samt en sejr til Zwonimir Durkinjak og Victor Svendsen i anden herredouble. Mere blev det dog ikke til, og resultatet blev derfor 6-3 til Team Skælskør-Slagelse.

På trods af nederlaget var Allan Kolbro Nielsen stadigvæk fortrøstningsfuld.

– Vores målsætning i år er Final 4. Det vigtigste for os er at komme dertil, og så kan alt ske, siger han.

Sådan gik det i første runde af Badmintonligaen

De seneste tre år har Vendsyssel været i DM-semifinalen, men klubben mangler fortsat at tage det sidste skridt modsat Skælskør Slagelse, der nu er tilbage i toppen af Badmintonligaen efter torsdagens sejr.

 

 

 

 

 Tags: ,
Kategori: , , , , ,