Lars Møller, Badminton Danmark

Greve slår Solrød Strand: – Vi er et bedre hold over hele linjen

oktober 6, 2019 19:02 Skrevet af

Greve vinder første sejr i Badmintonligaen efter en 6-3-sejr over Solrød Strand. Læs herunder hvordan Greve-spiller Mathias Christiansen og cheftræner Anders Kristiansen så søndagens kamp.

 

Søndag eftermiddag tørnede Greve og Solrød Strand sammen i Badmintonligaen. Greve havde en hel del at revanchere efter et nederlag i første holdkampsrunde, mens Solrød Strand kunne gå ind til opgøret med stor selvtillid efter en storsejr i første runde.

Solrød Strand formående dog ikke at ride videre på sejrsbølgen. Greve var fra start til slut foran i det sjællandske opgør, og det blev derfor en hjemmesejr på 6-3 til Greve.

Se kampens resultater her

Fra starten af kampen var det ikke til at se, at det var tophold mod bundhold. Begge mixeddoublekampe vandt Greve i knusende sikker stil i to sæt.

Én af mixeddoublevinderne var Mathias Christiansen, der spillede sammen med Ditte Søby Hansen. Bornholmeren havde en ret simpel forklaring på, hvorfor holdkampssejren faldt ud til Greves fordel.

– Det var en god sejr for holdet, og det gik fint i de kampe, jeg spillede. Jeg synes egentligt bare, at vi er et bedre hold over hele linjen, når vi har fuldt mandskab til rådighed, som vi har i dag, lige med undtagelse af Rikke (Rikke Søby Hansen, red.). Og så leverer alle spillere tæt på noget af deres bedste, siger Greve-spilleren, der kronede sin debut i dette års holdturnering med to sejre.

Du kan nå det endnu! Køb billetter til DANISA DENMARK OPEN 2019 – presented by VICTOR

Greves Cheftræner Anders Kristiansen var ret komfortabel under søndagens holdkamp.

– Jeg synes, at holdkampen læner sig mere op ad en 7-2-sejr end en 5-4-sejr. Vi har store chancer i damedoublen til sidst, hvor vi fører 19-15 i tredje sæt, tror jeg, og Kalle Koljonen spiller noget under niveau i dag, siger cheftræneren, der alt i alt var tilfreds med holdets præstation.

Anders Kristiansen havde en del flere spillere at vælge i mellem i forhold til første holdkampsrunde, hvor flere af holdets profiler ikke var i kamp.

– Vi har et par spillere, der efter aftale ikke spiller alle holdkampe, og så havde vi nogle spillere i sidste runde, der løb ind i lidt visumproblemer. Alt i alt manglede vi fem mand i første kamp, i forhold til når vi stiller stærkest op. Når alle er klar, så har vi et rigtigt, rigtigt stærkt hold, siger den tidligere bronzevinder ved EM i mixeddouble og herredouble.

Anders Kristiansen kunne da også sidde trygt i sædet, selvom Mia Blichfeldt reducerede til 1-2, da hun vandt sin damesingle over Gayle Mahulette. Greve vandt derefter de to næste kampe, og sejren var dermed næsten i hus.

Læs også: Højbjerg/ViaBiler og Skovshoved løber med sejren i lokalopgør

Alligevel lurede et comeback, eftersom Solrød Strand reducerede til 3-4, inden den gamle herredoublekonstellation bestående af Mathias Christiansen og David Daugaard dræbte spændingen og bragte Greve foran med 5-3. Nicklas Nøhr og Dey Subhankar cementerede sejren, da de vandt anden herredouble.

I stillingen betyder sejren, at Greve kravler op i et bredt midterfelt. Nu venter der holdet to svære kampe i Badmintonligaen mod henholdsvis Vendsyssel og Skovshoved, og Anders Kristiansen forventer, at det bliver nogle lige opgør.

– Det er klart, at det er to gode hold, vi skal spille i mod, men vi har også et rigtig godt hold. Jeg forventer, at det bliver nogle meget tætte kampe. Hvis vi spiller godt, så kan vi virkelig give dem problemer, siger han.

Én, der ønsker at give de to hold problemer, er Mathias Christiansen. Han ser frem til de to kampe.

– Der er ingen tvivl om, at Skovhoved og Vendsyssel ser stærke ud. Men uanset hvem vi møder i ligaen, så synes jeg, at vi har en god chance for at vinde, siger den hårdtslående Greve-spiller.

Greves kamp mod Vendsyssel spilles i slutningen af oktober, mens opgøret mod Skovshoved ligger i slutningen af november.

Læs også: Skælskør-Slagelse sender Vendsyssel til Nordjylland med nederlag i bagagenTags:
Kategori: , , , , ,