Badmintonphoto

Optakt: Li-Ning Skovshoved Grand Prix Senior

oktober 11, 2019 17:56 Skrevet af

En forsvarende danmarksmester, en dobbelt forsvarende danmarksmester og en tidligere olympisk bronzevinder stiller til start ved Li-Ning  Skovshoved Grand Prix Senior, der spilles lørdag og søndag. Bliv klogere på turneringen herunder.

 

Lørdag starter hovedturneringen i anden udgave af Grand Prix Circuit. Der er flere gengangere fra den første turnering, som blev spillet i Aarhus i slutningen af august og i starten af september, men der er også nye spillere, der kommer for at erobre Grand Prix Circuit-tronen.

Hvis du ikke har mulighed for at se turneringen i hallen – så kan du følge med på Zibrasport

Erfarent OL-kærestepar er med

I mixeddoublekategorien har Li-Ning Skovshoved Grand Prix Senior fornøjelsen af at have Joachim Fischer til start. Den dobbelte VM-bronzevinder stiller op sammen med estiske Kati Tolmoff, og det erfarne par har gode muligheder for at nå langt i turneringen.

Fischer og Tolmoff slipper for at støde ind i vinderne af første udgave af Grand Prix Circuit, da Mikkel Mikkelsen og Amalie Magelund Krogh ikke stiller til start.

Se Programmet her!

På deltagerlisten er til gengæld Mathias Thyrri Jørgensen og Mai Surrow. Det stærke par er topseedet i mixeddoublekategorien, og det er ingen overraskelse, at de blandt de allerstørste favoritter, da de blev toer i første udgave af Grand Prix Circuit.

Bundseedet er Krisoffer Knudsen og Isabella Nielsen. De har tidligere spillet rigtigt gode mixeddoubler og har sammen tidligere vundet Polish International.

Derudover stiller holdkammeraterne fra Skovshoved, Emil Holst og Claudia Paredes op i mixeddouble. Det bliver interessant at følge den konstellation, da Emil Holst bedst er kendt som singlespiller.

Ny stor udfordrer til Mads Christophersen

I herresinglekategorien er der tilmed masser at se frem til. Turneringsvinderen fra Aarhus, Mads Christophersen, vil med næb og klør forsøge at feje al modstand af banen igen. Flere af modstanderne til titlen er de samme.

Skynd dig! Der er stadigvæk billetter til DANISA DENMARK OPEN – presented by VICTOR

Heriblandt semifinalisterne Ditlev Jæger Holm og Rasmus Messerschmidt. Dog stiller Kim Bruun også til start i turneringen, og han må i høj grad betragtes som en af favoritterne. Hillerød-spilleren ligger fortsat i top 100 på verdensranglisten.

Bliver det dobbelt-op for Line Christophersen?

I damesingle ligner Line Christophersen den helt store favorit. Sidste års sølvvinder ved U-VM vandt Grand Prix Circuit i Aarhus, og hun ser rigtig velspillende ud for tiden. Finalisten fra Aarhus, Sophia Grundtvig, er ikke med i weekendens turnering, da hun lige har spillet U-VM, og Julie Dawall er heller ikke til start i turneringen. Det kræver derfor en gedigen overraskelse, hvis Line Christophersen skal vippes ned fra det øverste trin af podiet.

Muligt brag mellem dette års DM-vinder og vinderne af første udgave af Grand Prix Circuit

I herredouble stempler dette års DM-vindere Lasse Mølhede og Mathias Bay-Smidt ind i turneringen. DM-vinderne får det dog ikke let. Allerede i semifinalen kan de risikere at støde ind i Kasper Antonsen og Philip Seerup, der vandt Grand Prix Circuit i Aarhus.

VÆR HELT KLAR TIL TURNERINGEN: HER ER RESULTATERNE FRA FØRSTE GRAND PRIX CIRCUIT-TUNERING

Antonsen og Seerup skal i første runde op mod turneringens eneste brødrepar, som er Rasmus Middelbo Eigtved og Tobias Middelbo Eigtved.

Spændende scenarie: De vandt DM sammen – nu kan de rende ind i hinanden

Sidst men ikke mindst venter damedoublekategorien. Her skal der med garanti også findes en ny vinder, eftersom Amalie Magelund Krogh og Freja Ravn ikke medvirker. Sølvvinderne fra Grand Prix Circuit i Aarhus er imidlertid på deltagerlisten.

Marie Louise Steffensen og Claudia Paredes får dog kamp til stregen. Paredes kan meget vel ende med at støde ind i Julie Finne-Ipsen, som hun vandt DM med tilbage i februar. Finne-Ipsen spiller sammen med klubkammeraten Mai Surrow.

Turneringen begynder klokken 10 lørdag og finder sted på Krøyersvej 5, 2930 Klampenborg.

 Tags: , ,
Kategori: , , ,