Mads Gadegaard, Aalborg Triton

Flere overraskelser på førstedagen af Li-Ning Skovshoved Senior Grand Prix: Søndag venter semifinalerne og finalerne

oktober 12, 2019 22:14 Skrevet af

Forhåndsfavoritter som Mads Christophersen, Kim Bruun og Rasmus Messerschmidt skal ikke pakke tasken til søndag. Førnævnte spillere røg overraskende ud før semifinalerne af anden udgave af Grand Prix Circuit.

 

Førstedagen ved Li-Ning Skovshoved Senior Grand Prix kastede flere overraskelser af sig. Specielt i herresinglerækken måtte flere af forhåndsfavoritterne lade livet.

Mads Christophersen, der vandt første udgave af Grand Prix Circuit, måtte allerede forlade turneringen i første runde, efter han tabte i tre sæt til Talar Laa med cifrene 20-22, 21-18, 14-21.

HUSK – Søndagens semifinaler og finaler kan ses på Zibrasport

Kort forinden var den førsteseedede Kim Bruun blevet ekspederet ud af turneringen, da han måtte trække sig efter første sæt mod Værløse-spilleren Søren Toft.

Det stoppede dog ikke der. I kvartfinalen måtte endnu en forhåndsfavorit vinke farvel til turneringen. Rasmus Messerschmidt, der var i semifinalen i Grand Prix Circuit i Aarhus, tabte 18-21, 18-21 til en velspillende Jeppe Bruun Christensen, der var kynisk på de afgørende bolde.

Søndagens program i herresingle ser således ud:

Søren Hald – Ditlev Jæger Holm (Starttid 10.00).

Talar Laa – Jeppe Bruun Christensen (Starttid cirka 10:40).

I mixeddoublekategorien var der knap så mange overraskelser. Derimod beviste Joachim Fischer og Kati Tolmoff, at de ikke er et par, som man løber om hjørner med, på trods af deres dåbsattest viser henholdsvis 40 og 35 år.

Alle lørdagens resultater kan findes her – hvis du trykker på kategorierne i bunden af siden

Fischer og Tolmoff vandt to sikre sejre, men i morgendagens semifinale venter der svær modstand. Her skal de op mod det topseedede par i turneringen, der består af Mathias Thyrri Jørgensen og Mai Surrow.

Emil Holst, der ligesom Joachim Fischer har stoppet sin internationale karriere, viste, at han kan begå sig i andet end herresingle. Skovshoved-spilleren er sammen med klubkammeraten Claudia Paredes ligeledes videre til semifinalen efter en kvartfinalesejr, der kom ud i tre sæt.

Sådan ser søndagens program ud i mixeddouble:

Mathias Thyrri Jørgensen/Mai Surrow – Joachim Fischer/Kati Tolmoff (Starttid 10.00).

Emil Holst/Claudia Paredes – Sofie Nielsen/Andreas Søndergaard (Starttid 10.00).

I herredouble venter der et brag af en kamp i søndagens semifinale. Her står dette års DM-vindere Lasse Mølhede og Mathias Bay-Smidt overfor vinderne af Grand Prix Circuit i Aarhus – nærmere bestemt Kasper Antonsen og Philip Seerup.

DANISA DENMARK OPEN – presented by Victor er lige om hjørnet – Billetter kan købes her

Begge par spillede sig uden de store problemer videre til seminalen. I den anden halvdel af herredoublerækken var der flere tætte kampe, og det billede fortsætter formentligt i morgendagens semifinaler, som disse fire par er klar til.

Mathias Bay-Smidt/Lasse Mølhede – Kasper Antonsen/Philip Seerup (Starttid cirka 11.20.

Mathias Holst-Christensen/Mathias Moldt Baskjær – Daniel Lundgaard/Mathias Thyrri Jørgensen (Starttid cirka 11.20).

I damesingle og damedouble var der flere klare sejre. I begge kategorier var der blot to tresætskampe ud ad henholdsvis 12 og 10 kampe.

Julie Finne-Ipsen og Mai Surrow spillede sig stensikkert i semifinalen, og det samme gjorde Marie Louise Steffensen og Claudia Paredes. Dette års DM-vindere Julie Finne-Ipsen og Claudia Paredes kan dermed ende med at møde hinanden i søndagens finale. Inden da venter der dog en svær kamp for begge par.

Her er semifinalisterne i damedouble:

Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow – Anne Siess Ryberg/Simona Pilgaard (Starttid cirka 11.20).

Marie Louise Steffensen/Claudia Paredes – Isabella Nielsen/Elizabeth Jovita (Starttid cirka 12.00)

I damesingle var Line Christophersen, der vandt Grand Prix Circuit i Aarhus, suveræn i sine to kampe, og hun ser ud til at blive en svær nød at knække for de øvrige spillere. Natalie Koch Rohde, som fortsat er med i den anden halvdel, kan måske være spilleren, der kan byde Line Christophersen op til dans.

Semifinalisterne ser ud som følger:

Natalie Koch Rohde – Anne Fulgsang (Starttid cirka 10.40)

Line Christophersen – Prashi Joshi (Starttid cirka 10.40)

Vinderne i herresingle og damesingle kan se frem til en præmiecheck på 3000 kroner, mens vinderparrene i doublekategorierne kan tage fra turneringen med 4000 kroner til deling.

 

 Tags: , ,
Kategori: , , , ,