Badmintonphoto

Dansk debutant-damedouble taber i første runde af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR trods heroisk indsats

oktober 15, 2019 10:35 Skrevet af

Christine Busch/Amalie Schulz er ude af dette års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR efter et nederlag til Lee So Hee/Shin Seung Chan. De danske debutanter var alligevel glade for oplevelsen trods nederlaget: – Det var en virkelig fed oplevelse at stå derinde. Det er et meget større set-up og en meget større hal, end vi er vant til at spille i, siger Christine Busch.

 

Tirsdag blev DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR indledt af en ung dansk damedouble. Christine Busch/Amalie Schulz havde grundet et afbud i damedoublerækken fået muligheden for at måle sig med et af verdens allerbedste par.

Køb billetter til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

Danskerne var aldrig helt tæt på at levere den store overraskelse. Damedoublen tabte kampen med cifrene 7-21, 15-21.

Dét at være med giver dog parret mod på mere i fremtiden.

– Det giver blod på tanden til fremover. Nu har vi prøvet at mærke, hvordan det er at være til sådan en stor turnering, så det kunne vi da helt sikkert godt tænke os at prøve igen, siger Amalie Schulz.

Nederlaget har på ingen måde skræmt de 18-årige danskere.

– Nu har vi spillet mod nogle af de allerbedste, og nu kan vi mærke, hvad der skal til, og at der er et stykke vej. Men det motiverer os til at gå hjem at træne, siger Christine Busch.

HUSK! Tuneringens resultater kan findes på Tournamentsoftware

Damedoubleparret ligger nummer 135 på verdensranglisten, mens dagens modstander Lee So Hee/Shin Seung Chan befinder sig på femtepladsen, så der ventede danskerne udsædvanlig hård modstand.

Christine Busch/Amalie Schulz, der netop er kommet hjem fra Ungdomsverdensmesterskaberne, hvor de spillede sig hele vejen til kvartfinalerne, bed alligevel fra sig i kampens indledning mod Lee So Hee/Shin Seung Chan.

Læs også: Optakt: Stjernespækket førstedag med spændende danske udfordringer

De to 18-årige danskere spillede sig frem til flere gode muligheder i løbet duellerne, men de havde sommetider svært ved at bryde igennem den koreanske defensiv.

Første sæt blev vundet af de tidligere Denmark Open-vindere Lee So Hee/Shin Seung Chan med cifrene 21-7.

Christine Busch/Amalie Schulz lod sig dog ikke slå ud, og den unge damedouble kom opportunistisk ud til andet sæt, hvor damedoublen flere gange lykkedes med at få Amalie Schulz i spil på forbanen.

Ved ophold var danskerne kun bagud med 9-11, men efter den korte pause skruede koreanerne bissen på. Den sjetteseedede damedouble trampede på tempoknappen og som følge deraf sneg der sig flere fejl ind i Busch/Schulz’ spil. Efter en heorisk fight måtte danskerne se sig slået med 15-21 i andet sæt.

Husk du kan følge hele turneringen på TV2 Sport.

 Tags: , ,
Kategori: , , ,