Badmintonphoto

Publikum hjælper Antonsen til sejr: – Jeg gik og kogte lidt

oktober 17, 2019 21:42 Skrevet af

Antonsen sikrer dansk hattrick efter sejr over Kantaphon Wangcharoen. Nu venter der en drabelig dansk dyst mellem Viktor Axelsen og Anders Antonsen i turneringens kvartfinale.

 

En gentagelse af dette års VM-semifinale fandt torsdag aften sted. Ligesom til VM var der aldrig rigtig tvivl om kampens udfald mellem Anders Antonsen og Kantaphon Wangcharoen.

Antonsen vandt selvsikkert med cifrene 21-17, 21-12

Torsdag bød på masser af spændende kampe. Her er resultaterne til de nysgerrige

Efter kampen var dette års VM-sølvvinder selvagt glad for det videre avancement til fredagens kvartfinaler, og danskeren udtalte tilmed, at publikum havde andel i sejren.

– Lige i dag var det faktisk (publikums opbakning, red.) ekstra vigtigt, fordi jeg gik og kogte lidt derinde og ikke var helt tilstede mentalt, så det var godt nogen gange at kigge ud (på publikum, red.) for så at bruge det som motivation og bruge det til noget positivt, siger Anders Antonsen.

I morgen render Anders Antonsen ind i Viktor Axelsen. De to træner til daglig sammen på landsholdtræningen i Brøndby, så det bliver ifølge danskeren en speciel kamp.

– Vi kender hinandens slag og spidskompetencer. Men det er noget andet at stå i en turneringskamp end i en træningskamp. Der er lidt mere spænding på, så det bliver spændende at se, hvem der håndterer det bedst, siger dagens vinder.

Tre på stribe.

De danske herresingler fandt storspillet frem på dag tre af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Viktor Axelsen og Rasmus Gemke havde kort forinden Anders Antonsens kamp vundet deres respektive opgør, og der var dermed tændt godt op under det fynske publikum.

Video: Se Kento Momota, Kevin Sukamuljo og Zheng Siwei på helt dybt vand

Anders Antonsen gjorde sine landsmænd kunsten efter, da han overlegent spillede sig i kvartfinalen. Thailænderen Kantaphon Wangcharoen var manden, der fik den 22-årige danskers styrke at føle.

Video: Hvor mange turneringsdeltagere kan topspillerne nævne på 30 sekunder

Allerede fra første fjerbold så Anders Antonsen komfortabel ud på de grønne badmintonbaner i Odense Idræsthal. I første sæt viste Antonsen flere gange prøver på sin tekniske kunnen, og Kantaphon Wangcharoen var hele tiden et skridt efter i tanke og handling.

Århusianske Anders Antonsen vandt hurtigt første sæt med 21-17 efter at have været foran fra start til slut. I andet sæt forsatte danskeren, hvor han slap, og pladespilleren kunne derfor sættes på repeat.

Det varede da heller ikke længe, før sejrssangen kunne blive sat på. Efter blot 50 minutter havde den danske verdensfire spillet sig i fredagens kvartfinale.

Her skal Antonsen formentligt som minimum dele publikums støtte med sin modstander. Her møder danskeren som bekendt ingen ringere end Viktor Axelsen, der er født og opvokset i Odense.

Danskeropgøret betyder, at enten Anders Antonsen eller Viktor Axelsen er at finde i lørdagens semifinaler. Rasmus Gemke kommer på endnu en svær opgave, da han skal op imod verdensetteren, Kento Momota.Tags: , , ,
Kategori: , , ,