Badmintonphoto

Optakt til tredje udgave af Grand Prix Circuit:- Det skal være festligt

november 28, 2019 08:34 Skrevet af

Lillerød Badmintonklub er vært for tredje udgave af Grand Prix Circuit, som finder sted fra fredag til søndag. Vitale point er på højkant. Herunder kan du blive klogere på turneringens setup samt deltagerne.

 

Så er tiden kommet til endnu en Grand Prix Circuit-turnering. Denne gang foregår herligheden i Lillerødhallerne, og tilskuere samt spillerne kan se frem til et særdeles spændende setup.

– Vi forsøger at gøre lidt ekstra, så det forhåbentligt er lige så sjovt for spillerne at spille her, som det er at spille i udlandet. Samtidigt skal det nok blive interessant for tilskuerne, siger Søren Toft, der er klubformand i Lillerød, forud for turneringen.

Find programmet til turneringen her

De fremmødte tilskuere kan i hvert fald forvente at se nogle spillere, der måske er en anelse mere friske end vanligt.

– Vi har sørget for, at spillerne vil have mulighed for at få lidt massage. Der kommer en massør ud, der har 32 tider af 15 minutter fordelt på weekenden, og så er det ellers bare først til mølle. Så spillerne har mulighed for at få løsnet lidt op i musklerne undervejs i turneringen, siger Søren Toft.

Bliv klogere på turneringsformatet ved at trykke på dette link

Det er dog ikke det eneste innovative tiltag, som Lillerød Badmintonklub har udarbejdet.

– Vi har fundet på en ting, som vi kalder ’Dagens Joker’. Prisen tilfalder en spiller, der udmærker sig på en eller anden måde ved at gøre noget ekstra. Det kan være ved at give den ufatteligt meget gas inde på banen, udvise fairplay eller noget helt tredje. Så vi følger nøje kampene fra start til slut. Prisen bliver uddelt både fredag og lørdag, og vi har bedt dommerne om at notere, hvis de ser noget ekstraordinært, udtaler klubformanden, der ligeledes fortæller, at præmien for at blive Dagens Joker ikke er til at kimse ad.

Deltagerfeltet i tredje udgave af Grand Prix Circuit ser endnu engang umådeligt stærkt ud. Vinderne af damedoublerækken i Grand Prix Circuit i Aarhus, Amalie Magelund Krogh/Freja Ravn, er atter at finde i turneringen, efter de ikke var med i den forrige udgave i Skovshoved.

Læs mere om weekendens turnering ved at klikke på dette link

I damesinglerækken er den ubesejrede og dobbelte Grand Prix Circuit-vinder Line Christophersen dog ikke til start. Det betyder dermed, at der skal findes en ny vinder i den kategori. Julie Dawall er førsteseedet, mens Irina Amalie Andersen, der i weekenden kan spille på hjemmebane, er bundseedet.

I herresingle har Viktor Svendsen fra Vendsyssel meldt sig ind i Grand Prix Circuit-ræset, og nordjyden er topseedet.

Han skal dog forvente hård kamp til stregen af de øvrige kombattanter, der mere eller mindre indeholder samtlige af semifinalisterne og finalisterne fra de to første Grand Prix Circuit-turneringer.

Spillerne er nødt til at kæmpe for hver eneste placering, da det er de fire Grand Prix Circuit-turneringer, der afgør, om det er muligt at komme til finalestævnet i Svendborg, der løber af stablen i midten marts.

Sådan ser stillingen ud i Grand Prix Circuit forud for weekendens turnering!

Inden spillerne når så langt, kan de nyde weekendens turnering i Lillerød, hvor der er kælet for alle detaljerne. Der bliver lavet en spillerlounge. Der er dommere på allerede fra fredagens kvalifikation. Hallen bliver udsmykket med tobleroneskilte samt flag, og der bliver opsat tilskuerrækker. Publikum har mulighed for at se en masse god badminton, og der vil samtidigt være arrangeret et par aktiviteter sideløbende med de spændende badmintonkampe.

Læs også: Farlig finaledag ved Li-Ning Skovshoved Senior Grand Prix: – Vi var i perioder tæt på at blive skiltTags:
Kategori: , ,