David Kim Kristensen og Mads Christophersen
Photo by Søren Moestrup

Dagens joker uddelt fredag og lørdag: Søndag skal titlerne fordeles i Grand Prix Circuit i Lillerød

december 1, 2019 08:46 Skrevet af

Nu spidser det til i Grand Prix Circuit i Lillerød. Søndag spilles der semifinaler samt finaler, og her er der vigtige point på spil og tilmed en klækkelig præmiesum.

 

Fredag og lørdag har budt på en masse badmintonspil af høj klasse. Søndag skal det hele afgøres. Lillerød Badmintonklub har lavet et par nye tiltag til denne Grand Prix Circuit-turnering. Et af disse tiltag er Dagens Joker.

Den titel blev uddelt både fredag og lørdag og gik til en spiller, der udviste noget ekstra. Fredag modtog Malte Thyregod fra Solrød Strand titlen, efter han tabte sin singlekamp i kvalifikationsturneringen. Han blev tildelt prisen grundet sin heroiske indsats, sit gode humør og ikke mindst for at udvise god sportsmanship overfor sin vindende modstander.

Find fredagens og lørdagens resultater her

Samme præmis gjorde sig gældende lørdag, hvor Amalie Schulz Terp-Nielsen fra Højbjerg Badmintonklub modtog prisen for sin gode fighterånd samt sit gode humør.

Begge spillere modtog begge en kontant præmie på 700 kroner, der var sponsoreret af Team Allerød.

Nu mangler der derfor kun at blive fundet fem turneringsvindere. I herresinglerækken venter der to særdeles spændende semifinaler klokken 10 og cirka 10:45. Viktor Svendsen og Rasmus Messerschmidt møder hinanden i den ene semifinale, mens David Kim Kristensen og Mads Christophersen står overfor hinanden i den anden semifinale.

De fire spillere konkurrerer om mere end blot titlen samt præmiesummen på 4000 kroner. Der er ligeledes Grand Prix Circuit-point på højkant. Vinderen modtager 16 point, den tabende finalist modtager otte point, mens semifinalisterne modtager fire point.

Se den samlede stilling i Grand Prix Circuit forud for Lillerødstævnet

Disse point er vitale for, hvorvidt spillerne får mulighed for at deltage i Grand Prix Circuit-finalestævnet, der spilles i Svendborg i midten af marts måned.

I de øvrige kategorier spilles der tillige om Grand Prix Circuit-point. I damesinglerækken er hjemmebanehelten Irina Amalie Andersen fortsat med i turneringen. I semifinalen skal hun møde Isra Faradilla. I den anden semifinale skal topseedede Julie Dawall forsøge at leve op til sin seedning, når hun tørner sammen med Anna Bygum.

Se søndagens semfinale- og finalekampe HER

Herredoublerækken er meget åben, da det førsteseedede par Lasse Mølhede/Mathias Bay-Smidt trak sig inden turneringsstart. Derfor har flere par øjnet muligheden for at vinde titlen i Grand Prix Circuit i Lillerød. William Kryger Boe/Oliver Gram er det ene semifinalepar. Odensemakkerparret møder Solrød Strand-makkerparret Rasmus Prasz Espersen/Emil Hybel. Vinderen af den kamp kan se frem til at møde enten Mads Muurholm Petersen/Emil Lauritzen eller Mads Vestergaard/Mikkel Stoffersen.

Læs også: Optakt til tredje udgave af Grand Prix Circuit:- Det skal være festligt

I kvindernes doublerække venter der flere interessante kampe, og her er turneringen ligeledes meget åben. De fire tilbageværende par er henholdsvis Maja Rindshøj/Amalie Hertz, Amalie Schulz Terp-Nielsen/ Christine Busch Andreasen, Marie Louise Steffensen/Claudia Paredes og Mai Surrow/Julie Finne-Ipsen.

Sidstnævnte par ved godt, hvordan det er at stå øverst på skamlen i Grand Prix Circuit-sammenhæng. Mai Surrow/Julie Finne Ipsen vandt som bekendt den seneste Grand Prix Circuit-turnering i Skovshoved, og søndag har de dermed muligheden for at gentage den bedrift.

I semfinalen krydser Julie Finne-Ipsen klinger med sin forhenværende makker Claudia Paredes. De to vandt tidligere på året en stor sejr sammen, da de på overraskende vis vandt DM-guld i Aarhus.

Læs også: Farlig finaledag ved Li-Ning Skovshoved Senior Grand Prix: – Vi var i perioder tæt på at blive skilt

Sidst men ikke mindst skal der spilles om titlen i mixeddouble. Mikkel Mikkelsen/Amalie Magelund Krogh er stadigvæk at finde i turneringen efter en overbevisende sejr lørdag. Det stærke par skal op imod Mads Vestergaard og Nastasja P. Anthonisen.

I den anden semfinale støder Mads Muurholm Petersen/Clara Graversen ind i Jeppe Bay Madsen/Sara Lundgaard.

Alle de spændende kampe kan følges på Youtube.Tags:
Kategori: , , , ,