Grand Prix Circuit - Seniorturnering - Senior - Turnering - Mads Vestergaard - Mikkel Stoffersen - Emil Hybel - Rasmus Espersen
Photo by Peter Nielsen – Borgmester i Allerød Kommune, Karsten Längerich, (tv. på billedet) var mødt op for at hædre finalisterne og bakke op om turneringen.

Grand Prix Circuit-titler fordelt: – Sejren bekræfter os i, at vi er på rette vej

december 1, 2019 19:24 Skrevet af

Tredje afdeling af Grand Prix Circuit bød på tre nye førstegangsvindere, mens Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow genvandt damedoubletronen. Mikkel Mikkelsen/Amalie Magelund fulgte trop og vandt ligeledes turneringen for anden gang i mixeddouble.

 

En velarrangeret Grand Prix Circuit-turnering i Lillerød er nu slut. Søndag blev det hele afgjort.

Semifinalekampene startede klokken 10, og blandt disse ventede der et særdeles spændende opgør, hvor dette års DM-vindere i damedouble, stod på hver deres side af nettet.

Af de to DM-vindere var det Julie Finne-Ipsen, der trak sig sejrrigt ud af opgøret mod den forhenværende makker Claudia Paredes og makkeren Marie Louise Steffensen.

Julie Finne-Ipsens makker Mai Surrow afgjorde kampen med en fantom opsamling i en duel, hvor Steffensen/Paredes ellers havde trykket fra start til slut. Finne-Ipsen/Surrow vandt overbevisende semifinalen med 21-11, 21-13.

I finalen fortsatte parret ufortrødent. Her skulle det gå ud over Amalie Schulz/Christine Busch. Det unge par kæmpede heroisk, men de kunne ikke stille noget op imod Julie Finne-Ipsen og Mai Surrow, der formåede at fordoble deres antal af Grand Prix Circuit-sejre.

Se alle resultater fra Grand Prix Circuit i Lillerød

Parret vandt ligeledes den seneste Grand Prix Circuit-turnering i Skovshoved. Søndag blev finalen vundet med cifrene 21-14, 21-18.

Anderledes tæt var det i herredoublefinalen, der måtte ud i tre sæt for at blive afgjort. Særligt kampens to indledende sæt bølgede frem og tilbage. I tredje sæt viste Mikkel Stoffersen/Mads Vestergaard sig dog som det skarpeste par, og Rasmus Prasz Espersen/Emil Hybel havde svært ved at bryde igennem deres stærke defensiv. Stoffersen/Vestergaard tog derfor en stor skalp, da de vandt finalen i Grand Prix Circuit i Lillerød med cifrene 21-19, 17-21, 21-13.

Parret var selvsagt glad for sejren.

– Det er selvfølgelig dejligt med en turneringssejr. Det var en god kamp med mange lange dueller og masser af tænding på. Sejren bekræfter os i, at vi er på rette vej som par, og det giver selvfølgelig tro på tingene, sagde Mikkel Stoffersen efter kampen.

I herresinglerækken formåede Viktor Svendsen for alvor at manifestere sig i Grand Prix Circuit-sammenhæng. Vendsysselspilleren slog en velspillende Rasmus Messerschmidt i tre sæt i semfinalen, inden han fejede vinderen af Grand Prix Circuit i Aarhus af banen.

Der var aldrig spænding om udfaldet i finalen, hvor Viktor Svendsen slog Mads Christophersen med cifrene 21-12, 21-5. Dermed er Viktor Svendsen at finde i toppen af den samlede stilling, på trods af turneringen i Lillerød var nordjydens første i Grand Prix Circuit-regi.

Læs også: Dagens joker uddelt fredag og lørdag: Søndag skal titlerne fordeles i Grand Prix Circuit i Lillerød

I damesinglekategorien havde der ikke været nogle nævneværdige overraskelser undervejs i turneringen. Begge finalisterne havde levet op til deres seedning. Topseedede Julie Dawall satte et højt tempo fra start i kampen mod den bundseedede hjemmebanefavorit Irina Amalie Andersen.

Første sæt vandt Dawall 21-17. I andet sæt nåede Dawall aldrig de 21 point. Irina Amalie Andersen måtte trække sig ved opholdet i anden sæt, og Dawall kun derfor lade sig krone som vinder af turneringen.

Sidst men ikke mindst bød søndagen på en finale i mixeddouble. I den finale viste Mikkel Mikkelsen/Amalie Magelund skræmmende styrke. Parret slog knusende sikkert Jeppe Bay Madsen/Sara Lundgaard, der intet kunne stille op i finalen, som de tabte med cifrene 8-21, 14-21.

Sejren betyder, at Mikkelsen/Magelund nu har vundet to ud af de tre foreløbige Grand Prix Circuit-turneringer, og de har dermed allerede booket billet til finalestævnet i Svendborg.

Sådan så den samlede stillingen ud forud for turneneringen i Lillerød

Parret får dog muligheden for at vinde endnu en Grand Prix Circuit-turnering inden da. I starten af det nye år spilles fjerde Grand Prix Circuit-turnering i Aalborg. Den turnering finder sted fra den 3.-5. januar.Tags:
Kategori: , , , , ,