Maria Gylling, Badminton Danmark

To forholdsvis klare sejre i Badmintonligaen: Afstand mellem top og bund vokser

december 7, 2019 03:23 Skrevet af

Fredagens to online pharmacy no prescription holdkampe i Badmintonligaen bød på lidt af online pharmacy no prescription hvert. Fire på stribe, et forpurret hattrick-forsøg og ikke mindst en tilfreds Amalie Magelund. – Det er så rart at kunne give buy propecia canada klubben to sejre her på hjemmebane, sagde Greve-spilleren efter kampen.

 

Greve forhindrede fredag aften Aarhus AB i at lave et vaskeægte hattrick. Efter en pointmæssig buy propecia canada sløv start kunne Aarhus AB gå ind til opgøret mod Greve med masser af selvtillid i bagagen. Holdet har cheap levitra buy online euro i dets sidste to kampe snævert slået de seneste to års DM-vindere, Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved.

Vinderstimen ødelagde et veloplagt Greve-mandskab, da de besejrede det formstærke AB-hold med 6-3 i egen hule. Sejren kom dog ikke i hus uden hård modstand.

– Vi havde virkelig marginalerne på vores side i tre af kampene, der næsten lige så godt kunne have gået Aarhus AB’s vej. Jeg synes, at alle på holdet kæmpede rigtigt godt, og så havde vi et sindssygt fedt publikum, der hjalp os med at hive de tætte cheap levitra buy online euro kampe hjem, sagde Amalie Magelund efter kampen.

Særligt de to mixeddoubler var på forhånd udråbt som nøglekampe, og begge faldt ud til Greves fordel. Den ene af sejrene stod Nicklas Nøhr og Amalie Magelund for, da de slog verdensranglistens nummer 26, nærmere bestemt Ben Lane og Jessica Pugh. Ifølge Magelund havde den gode start i høj grad indflydelse på kampens videre forløb.

– Vi havde overhovedet ikke regnet med at slå dem (Ben Lane og Jessica Pugh, red.) Vi vidste godt, at vi kunne være med, men vi havde ikke turdet håbe på, at vi ville vinde kampen, så det er utroligt fedt, at vi får den her sejr. Jeg tror, at det gav vores holdkammerater et boost, at vi vandt de to mixeddoublekampe. Det viste, at vi godt kan, berettede den glade Greve-spiller efter kampen.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan hver enkelt kamp endte – så klik her

Tidligere på året har den forhenværende UVM-kvartfinalist tabt til Ben Lane/Jessica Pugh i Belgian International, og revanchen gav muligvis Greve-spilleren blod på tanden.

I hvert fald nøjedes hun ikke blot med én sejr. Amalie Magelund var i hopla og vandt yderligere sin damedoublekamp sammen med makkeren Rikke Søby Hansen.

– Det er fantastisk. Det er så rart at kunne give klubben to sejre her på hjemmebane, sagde hun, inden hun så fremad.

– Vi har to svære kampe tilbage i grundspillet, så det er lidt svært at vurdere, hvor vi ender henne i ligaen, men vi går selvfølgelig efter at komme i top fire.

Den forhåbning er på ingen måde urealistisk. Efter fredagens sejr er Greve kravlet op på en tredjeplads i ligaen. De er imidlertid skarpt forfulgt af Vendsyssel og Skovshoved, der blot har et point mindre. Efter dagens nederlag ser det omvendt dårligere ud med århusianske briller, da klubben agerer bundprop i Badmintonligaen sammen med Værløse

AB er dog ikke den eneste klub, der har behov for en sejr i næste holdkampsrunde. Sidste års vindere af Badmintonligaen, Team Skælskør-Slagelse, er sat under et særdeles stort pres forud for de sidste to grundspilskampe. Det står klart, efter holdet fredag aften tabte 3-6 til Højbjerg/ViaBiler.

Her kan du se alle kampens resultater

Team Skælskør-Slagelse fik ellers en god start på holdkampen, da Kim Astrup vandt håneretten over sin vanlige makker Anders Skaarup ved at slå ham i deres indbyrdes mixeddoubleopgør.

Efter det opgør stod der primært Højbjerg på tingene. En smule overraskende slog Mads Vestergaard/Natasja Anthonisen den hårdtslående Mads Pieler Kolding og makkeren Olga Morozova i tre sæt, inden Højbjerg/ViaBilers singlespillere afgjorde holdkampen før doublekampene reelt set var påbegyndt.

Begge herresingle- og damesinglekampe blev vundet af det jyske mandskab, der altså var kommet til Sjælland for at skovle en masse point på kontoen.

Team Skælskør-Slagelse havde dog fortsat rigeligt at spille for, da hver enkelt kamp tæller i den samlede stilling. Holdet fik da også en smule oprejsning til sidst, da de formåede at vinde henholdsvis første damedouble og første herredouble.

Det ændrede alligevel ikke ved det faktum, at klubben måtte se sig slået med 3-6. Holdet er dermed at finde udenfor top fire på nuværende tidspunkt, hvorimod Højbjerg/ViaBiler er i en betydeligt mere gunstig position. Fire på stribe fik klubben med fredagens sejr, og de topper nu egenrådigt Badmintonligaen med 39 point efter fem runder.

Sjette og tilmed næstsidste holdkampsrunde i grundspillet kan opleves i slutningen af januar næste år.

Torsdag spillede de øvrige fire hold i Badmintonligaen. Bliv klogere på de to kampe herTags: , , ,
Kategori: , , , , ,