Grand Prix Circuit - Seniorturnering - Senior - Turnering
Photo by abc Aalborg

Fem favoritsejre: De topseedede rydder bordet i Grand Prix Circuit

januar 6, 2020 12:14 Skrevet af

Favoritternes festdag. Sådan kunne søndagens finaledag karakteriseres. Abc Aalborg Senior GPC var blandt andet dagen, hvor Victor Svendsen gjorde en sejr til to. Nu står næste mål klart: – Mit næste mål er at vinde finalestævnet, siger nordjyden.

 

Søndag blev et velarrangeret Grand Prix Circuit-stævne afrundet på vanlig vis. Med medalje om halsen på vinderne. Ingen ringere end Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, var mødt op for at hædre finalisterne. De helt store overraskelser udeblev, da de topseedede havde sat sig i selen for at leve op til deres seedning.

Har du set de 10 mest sete videoer i 2019?

En af programmets topseede var Victor Svendsen. Han fejede al modstand af banen i herresinglerækken og fortsatte dermed de gode takter fra Grand Prix Circuit i Lillerød, hvor han som bekendt også kunne stille sig øverst på skamlen.

Nordjyden har nu muligheden for at lave et vaskeægte hattrick, hvis han sejrer i finalestævnet i Svendborg, der spilles i midten af marts. Victor Svendsen var da også godt tilfreds med turneringens forløb.

– Jeg er godt tilfreds med måden, jeg vinder på. Jeg har spillet noget god badminton, og samtidigt har jeg haft mulighed for at træne mine udviklingsområder i en kampsituation, siger han, inden han roser turneringen.

– Setuppet omkring turneringen har været rigtig fedt, og man kan virkelig mærke, at der er blevet gjort en kæmpe indsats, siger han.

I modsætning til Victor Svendsen kunne Irina Amalie Andersen lade sig hædre som vinder for første gang i turneringen. Lillerød-spilleren fandt de ekstra fem procent frem, som hun manglede på hjemmebane i Grand Prix Circuit i Lillerød. Det blev derfor til en tresætssejr i finalen over Frederikke Lund, der med finalepladsen blev en af turneringens helt store højdespringere i den samlede stilling.

Damesinglerækken var dog også den eneste, hvor finalen måtte helt ud i tre sæt. Mixeddoublerækken blev vundet af de forsvarende DM-vindere, Mathias Bay-Smidt/Rikke Søby Hansen, der slog Sebastian Bugtrup og Isabella Nielsen, mens herredoublerækken blev vundet knusende sikkert af Frederik Søgaard/David Daugaard, efter de slog brødreparret Joshua og Joel Eipe i to sæt.

Læs også: Vinderne skal krones: Store finaledag i abc Aalborg Senior GPC

I damedouble avancerede Amalie Schulz/Christine Busch atter engang en enkelt plads. I Grand Prix Circuit i Aarhus blev det unge par treer, mens det i Lillerød blev til en andenplads. I Aalborg kom forløsningen for de to 18-årige, da de i finalen slog Camilla Martens/Celine Juel. Sidstnævnte par kan trods finalenederlaget glæde sig over, at de tager et gevaldigt spring frem i den samlede stilling.

Grand Prix Circuit byder næste gang op til dans den 13.-15. marts, hvor finalestævnet løber af stablen



Tags:
Kategori: , , , ,