Badmintonphoto

Victor Svendsen afliver comeback fra hårdtkæmpende Messerschmidt

februar 5, 2020 15:35 Skrevet af

RSL DM 2020 har allerede budt på flere spændende kampe. Onsdag eftermiddag besejrede Victor Svendsen tæt Rasmus Messerschmidt i et opgør, der hen mod slutningen af begge sæt endte med at blive yderst snævre. – Jeg synes, at jeg spiller godt, så det er en lidt ærgerlig fornemmelse at gå fra banen, hvor man slækker lidt på det, og Rasmus kommer tilbage i kampen, siger Victor Svendsen.

Har du endnu ikke anskaffet dig billet til årets RSL DM, så klik her for sikre dig din billet

Allerede i første runde af RSL DM 2020 krydsede to af Danmarks dygtigste herresinglespillere klinger.

Duellen, der skulle udkæmpes, havde Victor Svendsen på den ene side af nettet, mens Rasmus Messerschmidt stod klar på den anden side af nettet.

Victor Svendsen er i skrivende stund sjette bedste dansker på den nationale rangliste, mens Messerschmidt er placeret på 10.-pladsen.

Fra kampens begyndelse var den dobbelte Grand Prix-Circuit-vinder Victor Svendsen et skridt foran Rasmus Messerschmidt. Victor Svendsen var dog ikke for alvor i stand til at ryste Rasmus Messerschmidt helt af sig.

Ved 19-16 i første sæt opstod der lidt dramatik, da der blev dømt fejl på Victor Svendsen. Nordjyden tappede et netdrop fra Messerschmidt ned. Efter han havde ramt bolden, slog han ketcheren sammen med Messerschmidts, og kampens stoledommer vurderede derefter, at der var fejl på Victor Svendsens slag.

Kendelsen var Victor Svendsen alt andet end enig i, da han mente, at Messerschmidt generede ham i slagøjeblikket.

– Jeg mener, at jeg tapper, som jeg må, og så rammer jeg hans ketcher. Det generer mit slag, så jeg mener egentligt, at der bør være fejl på ham i stedet for mig. Men dommeren mente noget andet, så det måtte jeg selvfølgelig forholde mig til, siger Victor Svendsen.

Trods dommerkendelsen, som Svendsen tydeligt var uenig i, formåede han at holde det kølige overblik i første sæts afslutning.

– Jeg er egentligt glad for, at jeg bevarer overblikket og vinder to dueller derefter og lukker sættet, siger Svendsen.

Klik her for at livestreame kampene fra RSL DM 2020

I andet sæt kom Victor Svendsen flyvende fra start, og han fik hurtigt oparbejdet en stor føring. Ved 19-12 så kampen ud til at være afgjort, men Rasmus Messerschmidt havde ikke mistet troen på en sejr. Bornholmeren leverede et meget imponerende comeback, vandt syv dueller i træk og udlignede dermed til 19-19.

Victor Svendsen var dog skarpest til allersidst, og trods forskrækkelsen formåede han at vinde andet sæt 23-21.

På trods af udfaldet af kampen var Svendsen dog en smule ærgerlig over slutningen på kampen.

– Jeg er lidt irriteret over, at jeg ikke får lukket kampen mere sikkert. Det lignede det langt hen ad vejen, at jeg ville gøre. Jeg synes, at jeg spiller godt, så det er en lidt ærgerlig fornemmelse at gå fra banen, hvor man slækker lidt på det, og han kommer tilbage i kampen. Men jeg har en ny chance i aften for at få den gode fornemmelse tilbage, afslutter vinderen af førsterundekampen.

Se hele interviewet med den sejrende nordjyde her:

 

 

Få overblikket over alle de links, du har brug for for at holde dig opdateret på RSL DM 2020

 

Følg med i Badminton Danmarks dækning af mesterskaberne på vores sociale medier, hvor vi holder dig opdateret med nyheder, behind the scenes, interviews, konkurrencer og meget mere.

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

YoutubeKategori: , , ,