Badmintonphoto - Fjerbold - Shuttlecock
Badmintonphoto

Overblik: Sådan forholder Badminton Danmark sig til coronavirussens udvikling i forhold til sporten i Danmark

januar 29, 2021 10:00 Skrevet af

Senest opdateret 29.01.2020

Badminton Danmark bakker op om de danske myndigheders anbefalinger og opfordringer angående coronavirus. På baggrund af myndighedernes udmeldinger giver vi i Badminton Danmark her et overblik til dig som badmintonspiller, -klub eller turneringsafvikler i forbindelse med Badminton Danmarks events, mesterskaber og turneringer samt træningsmuligheder i klubber og foreninger.

 

Vigtigt omkring event- og turneringsafvikling: Vær ekstrem nidkær i forhold til de retningslinjer, som gælder.

Man har ikke kun et ansvar for egen idræt, men for hele idrætsfamilien, og hvis man træder ved siden af bare en enkelt gang, så kan det hele risikere blive lukket ned.

 

Anbefalinger til indendørs badmintontræning

  • Vi anbefaler, at klubberne følger og tilpasser anbefalingerne til de gældende lokale forhold.
  • Fra den 16. december 2020 til og med foreløbig 28. februar 2021 er al indendørs idræt og foreningsaktivitet i Danmark lukket ned. Lokaler, hvor der udøves idræts-, forenings eller fritidsaktiviteter, skal holde lukkede for offentligheden frem til og med 28. februar. Udendørs idræt må kun finde sted med højst 5 deltagere, uanset alder.
  • Undtaget herfor er dog professionelle idrætsudøvere, herunder for spillere som spiller på højeste nationale niveau (Badmintonligaklubhold, Grand Prix turneringer, Danmarksmesterskaber, Denmark Open o. lign.).
  • Klik her for at printe Sundhedsmyndighedernes anbefalinger til klubben opslagstavle, så ingen bliver i tvivl om de anbefalinger, alle bør følge generelt
  • Anbefalingerne bliver løbende opdateret, i takt med at regeringen og sundhedsmyndighederne opdaterer deres anbefalinger.
  • Badminton Danmark kan ikke gennemtvinge en åbning af en facilitet, hvis kommunen eller anden ejer af faciliteten ikke ønsker det. Vi kan bakke klubben op i jeres ønske og godkende, at åbningen lever op til bekendtgørelsen om åbning af professionel idræt.

Læs også: En række større mesterskaber flyttes til foråret og sommer

Læs også: Badminton Danmark og DGI Badminton beslutter proceduren for en forsvarlig genåbning af indendørs individuel konkurrencebadminton

Læs også: Retur til sport efter COVID-19 infektion

Kontakt

Badminton Danmark står fortsat til rådighed på hovednummeret, men i visse perioder må der forventes ventetid. Derfor anbefales det at skrive til os på følgende e–mails:

bp@badminton.dk

  • alle henvendelser om rangliste, holdturnering og lignende.

event@badminton.dk

  • alle henvendelser om individuelle turneringer, samt Badminton Danmarks egne mesterskaber.

info@badminton.dk

  • alle henvendelse af mere generel karakter.

 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, FAQ og denne artikel med alle relevante informationer og opfordrer derfor alle til at holde sig orienteret her. I forhold til selve coronavirussen (Covid-19) generelt bedes du altid holde dig opdateret på www.coronasmitte.dk.

 Tags: , , , , ,
Kategori: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,