Badmintonphoto - Fjerbold - Shuttlecock
Badmintonphoto

Overblik: Sådan forholder Badminton Danmark og DGI Badminton sig til coronavirussens udvikling i forhold til sporten i Danmark

juni 24, 2021 08:00 Skrevet af

Senest opdateret 24.06.2021

Badminton Danmark bakker op om de danske myndigheders anbefalinger og opfordringer angående coronavirus. På baggrund af myndighedernes udmeldinger giver vi i Badminton Danmark her et overblik til dig som badmintonspiller, -klub eller turneringsafvikler i forbindelse med Badminton Danmarks events, mesterskaber og turneringer samt træningsmuligheder i klubber og foreninger.

 

Nedenfor finder du Badminton Danmark og DGI Badmintons anbefalinger til indendørs badminton.

 

Anbefalinger til indendørs badmintontræning

Læs også: Retur til sport efter COVID-19 infektion

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, FAQ og denne artikel med alle relevante informationer og opfordrer derfor alle til at holde sig orienteret her. I forhold til selve coronavirussen (Covid-19) generelt bedes du altid holde dig opdateret på www.coronasmitte.dk.

 Tags: , , , , ,
Kategori: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,