Denmark Open sideevents

Når DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR løber af stablen hvert år i uge 42, sker det sideløbende med intet færre end fire sideturneringer.

 

Foruden hovedturneringen Denmark Open afvikler Badminton Danmark internationale turneringer for para-, ungdoms-, senior+- og Special Olympics-spillere.

Med andre ord er der badminton for alle i Odense under Denmark Open – uagtet niveau, alder, handicap og køn, og det skaber en mangfoldighedernes badmintonfest uden sidestykke, som I som sponsorer kan være med til at støtte op om.

 

Individuelt tilpasset engagement

Badminton Danmark tilbyder mange forskellige metoder til et frugtbart sponsorengagement, hvor begge parter gensidigt får opfyldt en række målsætninger. Vores metoder og tilbud tilpasses individuelt den enkelte sponsors behov og ønsker.

Vores mange forskellige platforme kan benyttes som et aktivt led i f.eks. en virksomheds markedsføring, både nationalt som internationalt, og over for forskellige segmenter eller målgrupper.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om mulighederne for at få et individuelt tilpasset sponsorat til jeres ønsker og behov.

 

Kontakt
Jesper Larsen
Sales Manager
Tlf.: 60131322
Mail: jela@badminton.dk

 

Hvorfor badminton?

  • Badminton er en familiesport.
  • Badminton rækker ud til en lige andel af kvinder og mænd.
  • Badminton er en global sportsgren med kæmpe fokus i Asien, specielt Indien, Kina m. fl.
  • Ved seneste OL blev badminton kåret som verdens største sportsgren.