VICTOR LM

 

LM står for ”LandsMesterskaber” 

Historisk set har LM altid været DGI Badmintons flagskib, men siden 2018 har Badminton Danmark og DGI lanceret mesterskaberne på en helt ny måde, der tegner en tydelig forskel mellem LM og DMU.

LM 2022 spilles den 29.-30. januar 2022 i Frederikshavn.

LM er for dig, der er medlem af en klub, som er medlem af Badminton Danmark og DGI, eller en klub i SdU. Der er derfor også en fantastisk mulighed for, at hele din klub kan tage af sted sammen med dig og gøre mesterskaberne til en hyggelig klubtur.

LM afvikles i Frederikshavn området, så der vil altid være mulighed for at se og heppe på hinanden under hele eventen, dog ikke alle under samme tag. Samtidig har du også mulighed for at møde og få nye kammerater eller bekendtskaber, da vi forsøger at samle flest mulige årgange på ét sted.

LM er et badmintonmesterskab ud over det sædvanlige med garanti for at spille kampe lørdag og søndag, hvis du tilmelder dig i både single og double og mix.

Så gør LM til en tradition i din klub, hiv fat i dine klubkammerater og meld jer alle sammen til denne sæsons LM! Det er helt klart med til at styrke sammenholdet i din klub.

Vi opdaterer her på siden med de relevante informationer om tilmelding mm. og ellers kan du læse mere om LM og alle de relevante informationer i vores FAQ her.