VM 2023 i København

 

Verdens bedste badmintonspillere kommer til Royal Arena!

For femte gang i historien skal VM i badminton afholdes i Danmark, og i dagene 21.-27. august 2023 bliver det Royal Arena, der danner rammen om superbegivenheden, der ugen igennem vil trække hundredvis af millioner seere til skærmene verdenen over og titusindvis af tilskuere til arenaen.

Klik her for at købe billetter til VM i Danmark i 2023

Det bliver således syv hæsblæsende dage med badminton fra allerøverste hylde, og i spidsen for det hele står Viktor Axelsen, der er forsvarende verdensmester. Faktisk har den danske superstjerne vundet VM to gange i karrieren, så måske venter hattricket på hjemmebane i Royal Arena?

Danmark har fantastiske traditioner indenfor badminton, og da det første VM blev afholdt tilbage i 1977 var det med dobbelt dansk guld, da både Flemming Delfs og Lene Køppen løb med guldet i single. Siden da har Peter Rasmussen i 1997 og Camilla Martin i 1999 vundet VM, hvorefter vi skal helt frem til 2017, da Viktor Axelsen tog sit første VM-guld, og i 2022 gentog han bedriften.

Der er også faldet danske guldmedaljer af i double, og der er ingen tvivl om, at alle de danske spillere på hjemmebane i Royal Arena vil gøre alt for at kunne bygge videre på de imponerende traditioner.

Klik her for at læse mere om VM i Danmark i 2023

Det bliver fantastisk at overvære om de danske medaljedrømme kan indfries, men spillerne får naturligvis kamp til stregen, når alle de andre verdensstjerner fra især de asiatiske lande også kommer til København.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen og glæd jer til en helt forrygende uge med sport i verdensklasse.

Kunne du tænke dig at spille badminton? Så klik her og find en klub nær dig

Hvis du vil med helt tæt på kampene, spillerne og bag kulisserne til VM, så kan vi anbefale dig at følge Badminton Danmark på FacebookInstagramTikTok eller YouTube-kanal. Sidstnævnte kanal har allerede nu flere videoer af opbygningen i Royal Arena, hvor du kan se, hvordan den bliver forvandlet fra en tom arena til en fremragende badmintonoplevelse for tilskuere og spillere.