Bliv frivillig

Brænder du for badminton, og har du lyst til at blive en del af de nogle af de største og mest anerkendte badmintonevents og -turneringer i verden? Så bliv en del af det frivillige team hos Badminton Danmark. Se videoer af frivillige i forskellige roller nederst på siden, hvis du vil have syn for sagen. 

 

Badminton Danmark søger frivillige ildsjæle, som kan løfte i flok og være med til at skabe de store badmintonevents i Danmark, som er anerkendt i hele verden. Samtidig er det vigtigt du som frivillig har det sjovt og får en stor oplevelse i fællesskab med andre.

Vores events tæller blandt andet VICTOR DENMARK OPEN, som er en af de otte største turneringer i verden, samt VICTOR Final 4 og VICTOR DM.

Klik her for at tilmelde dig som frivillig til Badminton Danmarks events

 

Hvilke events er der tale om?

VICTOR DENMARK OPEN (Odense)

VICTOR DM (Sønderborg)

VICTOR Final 4 (Brøndby Hallen)

VICTOR UDM (Brøndby Hallen)

Hvad kan du forvente?

Du kan først og fremmest forvente at se badminton i verdensklasse samt adgang til de store danske badmintonbegivenheder. På det personlige plan kan du se frem til nye venskaber og et fællesskab, som rækker langt ud over vores events. Vi prioriterer godt humør, hygge efter dagens arbejde med mulighed for lidt fest og bytur med alle.

Til større events vil vi stå for betaling af mad, event-T-shirts, fest for alle frivillige, og derfor har vi nogle krav, som vi stiller til alle vores frivillige.

 

Krav:

Du skal have lyst, og vi forventer, du er engageret. Vi forventer desuden, at du som minimum kan deltage 6-7 dage ved større events. Så trækker det kun op, hvis du er badmintoninteresseret.

 

Kort om opgaverne, vi tilbyder:

  • Setup (Grundet fysisk arbejde anbefaler vi aldersgruppen 18-45 år)
  • Service-/vært-/værtindeopgaver
  • Publikumsservice- og underholdningsopgaver
  • Kontrol
  • Billetsalg/information osv
  • Presse og kommunikation
  • Tolkeopgaver

 

Se blandt andet her, hvad det vil sige at være frivillig i Badminton Danmarks presse og kommunikations team:

 

 

 

 

 

Klik her for at tilmelde dig som frivillig til Badminton Danmarks events