AirBadminton – Det nye udendørs spil for alle

Spil vores elskede sport udendørs – AirBadminton

Det internationale badmintonforbund BWF har udviklet en speciel bold, som er udviklet til udendørs badminton, AirBadminton. Hvor en fjerbold hurtigt bliver taget af vinden, og en plastikbold ikke giver helt den ”rigtige” badmintonfølelse, gør denne nye AirBadminton-bold det nu muligt at nyde vores yndlingssport udendørs.

Badminton er for alle og for hele livet. Badminton er en populær og sjov idræt både i Danmark og resten af verden. En idræt, hvor der faktisk er mere end 300 millioner aktive spillere over hele verden. Mennesker er skabt til bevægelse, og badminton er en højintens idræt med en række sundhedsmæssige og sociale fordele for den, der tager ketsjeren i hånden.

 

Badminton til enhver lokation

Nu blæser AirBadminton ’seriøst’ liv i det velkendte spil fra de danske haver – havebadminton. Med din gamle badmintonketsjer og den specialdesignede bold får alle den bedste udendørs badmintonoplevelse.

8 gode grunde til at spille AirBadminton

AirBadminton kan spilles udendørs på græs, i sand eller på hårdt underlag som eksempelvis asfalt. Se BWF`s præsentationsvideo her.

Det bringer nye steder og områder i spil til en badmintondyst og er skabt til at alle kan deltage, uanset alder og niveau. AirBadminton kan spilles i parker, i haver, på gader, på legepladser og på strande over alt i landet. Brug din/jeres fantasi!

Hvad enten du snupper lidt hyggespil med familien, eller du vil dyste med kammeraterne efter de ’rigtige’ regler, så er AirBadminton med til at sprede glæde og give gode oplevelser, i selskab med andre. Udover, at spillet bare er sjovt, så er spillet, bolden og banen designet til at give duel-længder, der giver de samme gode sundhedsfremmende effekter, som vi kender fra almindelig badminton.

Den nye bold kan klare vind op til 3 m/s (svag vind), dette gælder selvfølgelig også vindstød, den har en god holdbarhed og har de samme egenskaber, som vi kender fra den almindelige badmintonbold. Men, som sagt, hvis det blæser en halv pelikan, så skal du nok flyve med drage i stedet for at spille AirBadminton. Helt præcist anbefales det at spille AirBadminton i vind op til 3,3 m/s, hvilket svarer til ”stille”, ”næsten stille” og ”svag vind”. Se her hvad 3,3 m/s specifikt svarer til.

Læs mere om AirBadminton herunder: